saumary

Чергова насолода або несподіваний результат?

Чергова насолода або несподіваний результат?
Чергова насолода або несподіваний результат?

Привіт! Сьогодні поділюсь враженнями від використання заспокійливої альгінатної маски з екстрактом зеленого чаю і алое вера від Joko Blend.

Спробувавши багато масок від українського бренду Joko Blend, я знаю чого очікувати🔥

Тож чи виправдала очікування ця масочка?

Розпочнемо з зовнішнього вигляду засобу: пластиковий пакетик з дизайном притаманним бренду, на звороті є уся необхідна інформація. Вага маски становить 20 грамів, але я завжди розділяю цю кількість на два застосування, адже наношу тільки на обличчя, без зони декольте.

Чергова насолода або несподіваний результат?
Чергова насолода або несподіваний результат?

Консистенція маски в пакетику – світло зелений, бірюзовий порошок, який при розведенні з водою стає більш насиченого кольору🩵

Аромат чимось нагадує альгінатну маску з гіалуроновою кислотою, про яку я писала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/35919/ , але він все ж відрізняється. Солоденький, квітковий і не різкий. При замішуванні та нанесенні відчувається добре, але після того, як зняти маску, зникає буквально за 5-10 хвилин.

Ніколи не вимірюю скільки води я додаю для замішування масочки, просто по трошки наливаю і розмішую, якщо виходить дуже густа суміш то додаю ще трохи поки консистенція не буде ідеальною.

Помітила, якщо додати замало води, то можна не встигнути нанести усю маску на обличчя і вона застигне в посудині де замішувалась, але якщо навпаки додати забагато води, то вона буде стікати по обличчю і всюди капати🙈 Тому потрібно розрахувати ідеальну кількість води для потрібної консистенції, або додавати зовсім по трошки і дивитись, що виходить.

За інструкцією потрібно відміряти 20 г маски й висипати в окрему суху посудину. Додати 40-50 г води температурою 20-25 градусів, але я беру половину від 20 грам, тому і води додаю трохи менше🧊

Маску потрібно дуже швидко замішувати і наносити бо вона застигає за лічені хвилини, при використанні попередніх масок я помітила, що вони застигають за 4-5 хвилин⏰

Наносила маску силіконовим пензликом спочатку на щоки, потім на підборіддя і в останню чергу на лоб, до речі, цього разу вирішила нанести ще й на губи, завдяки клубу дізналась, що альгінатні маски можна наносити на очі та на губи🙈

Лежачи тримала 20-25 хвилин, коли вийшов час вона застигла дуже добре, так щоб можна було зняти усю зразу. Деякі маленькі частинки залишились на бровах та волоссі, але я їх змочила водою і вони легко знялись.

Результатом від маски я дуже задоволена, можу впевнено сказати, що це чергова насолода. Як зазначає виробник, вона виконує заспокійливу й протизапальну дію. Я маю проблемну шкіру з висипаннями і після використання цієї маски, почервоніння стали менш помітними і загалом тон обличчя покращився, нових висипань не зʼявилось, а наявні значно скоріше загоюються.

Рекомендую цю маску дівчатам з будь-яким типом шкіри, а особливо якщо є якісь запалення або висипання. Також після застосування пілінгів чи скрабів для обличчя буде крутий результат якщо використати цю маску, адже шкіра скоріше заспокоїться.

Я буду і далі тестувати нові масочки від Joko Blend, тому, що усі які я вже спробувала залишили лише позитивні враження після себе.

Якщо ви ще не знайомі з цим брендом – раджу розпочати знайомство прямо зараз!❤️