alena.rosee

Лагідний Spa для шкіри від Selfie Care

Лагідний Spa для шкіри від Selfie Care

Всім привіт 💕

Сьогодні мова про те, як швиденько організувати спа-вечір для шкіри обличчя 🌿

Якщо ви в пошуках лагідної карбоксі - натискай "Дізнатись більше" , покажу ефект на шкірі та розповім нюанси в користуванні 🫧

Вдома завжди хочется мати якісь експрес-б'юті засоби для класного ефекту на шкірі , тому мені дуже захотілось спробувати набір масок для карбоксітерапії в домашніх умовах .

Зараз це досі популярний продукт , тому обрала нашого виробника💕

🫧Для домашнього використання , за рахунок кисневих бульбашок, яки починають стимулювати шкіру , процедура покращує мікроциркуляцію, активує процеси омолодження, вирівнює колір шкіри.

Якщо є в масках корисні екстракти - вони діють з подвійною силою , а шкіра після процедури чудово приймає корисні сироватки.

🌹Набір Carboxy Mesotherspy містить екстакти троянди , півоніі та унікальні компоненти для гарного результату 🤩

В наборі: 2 флакона по 30 мл. Потрібно нанести першу маску на очищене обличчя, згодом одразу нанести Гель активатор і почекати 10-15 хвилин.

Розберу як я люблю , по категоріям 💕

🫧Пакування: коробочка з усією інформацією та два тюбика по 30 мл .

🫧Консистенція: в наборі є Крок 1 та Крок 2 .

Засіб з першого тюбика пахне косметично приємно , легка парфумерна віддушка , це глянцевий крем який модна легко нанести пензликом.

Засіб з другого тюбика - рідкий прозорий гель, у нього більша витрата, має легкий кислотний аромат .

Наношу також пензликом вже зверху маски номер 1.

Маска починає піниться , але піни небагато , досить лагідний варіант.

🫧Ефект: Я тримаю маску 15 хвилин, за цей час проходить пінний процес , маску змиваю ретельно теплою водою і одразу наношу тонік та улюблений догляд. Після змиття маски шкіра дуже чиста , пори звужені , є ефект освітлення .

💚Виробник пропонує зробити від 4 до 10 процедур по 1 в тиждень , але навіть після першої чи другої ефект мені подобається .

🌿Так , він досить лагідний , але для моєї шкіри він підходить чудово , відсутні подразнення чи пересушення шкірного покриву.

Додаю фото з текстурами та ефектом на шкірі 🤩