Annet🦄

Літні штучки для тіла

Літні штучки для тіла

Подарунок від Make up за участь у літньому розіграші надихнув на допис про літні штучки - мої маст-хеви для тіла.

1. Шимер для тіла Mr.Scrubber Body Shimmer Bronze. У мене цій пляшечці вже не один рік. Дозатор зламався, але я вперто розкручую його і мащу продукт на ноги - так вони мені здаються не настільки бліденькими. Самонавіювання чи ні я не знаю, але шкіра блищить, є приємний аромат. Не знаю який продукт випускається зараз, але оцей що в мене до бронзового особливого відношення не має, а от жовтеньким я би його назвала.

2. Масло для тіла Bielenda Camellia Oil Luxurious Body Butter - скажу чесно купляла його, бо сподобалося пакування - оця чарівна квіточка 🌸 на кришці, чорно-золоте пакування - мені для покупки цих факторів вистачило. Взимку мені від цього крему не вистачало ні зволоження, ні живлення. Намастившись ним після ванни, я хвилин за 10 вже його на шкірі не відчувала як власне і зволоження від нього))) Але я дала малому шанс і він "дожив" у мене до літа. І що ви думаєте - так, це дійсно його сезон. Наразі ніжки зволожені, блищать вологим блиском і разом з тим я не прилипаю до простирадла. Ефекту зволоження вистачає до ранку. Я дуже рада, що не викинула його.

3. Ну власне 🎁 подарунок за участь у конкурсі - яка я була щаслива - то не передати словами. Міст для тіла парфумований з феромонами "Gold Champ" має 125 мл - це добре видно по тому як він виглядає у руці. Розмір для літа та мого арсеналу інших штучок цілком достойний. Блищить на шкірі делікатно, аромат на поціновувача - мені не дуже зайшов. В ароматах завжди все індивідуально - ну ви в курсі.

4. Далі любов всього мого життя номер 1 - це масло із золотими блиcкітками ✨ Чудове сухе золоте масло Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil вже все розписала в пості про ці олійки ось тут https://club.makeup.com.ua/post/28337/. Як буде можливість понюхайте ці засоби перед покупкою, бо вони подобаються не усім.

5. Друга Чудова суха олія "Флораль" Nuxe Huile Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil має більш виражений квітковий аромат, який теж мені подобається. Ним я навіть люблю робити самомассаж - массажер ковзає з ним прекрасно, а довершений аромат створює настрій.

❤️Ось такі мої улюбленці для тіла. Які з них ваші також? Пишіть своїх незамінних бʼюті-помічників у коментарях - буду дуже вдячна

Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла
Літні штучки для тіла