Літні штучки для тіла
шимери, олійки, міст
Подарунок від Make up за участь у літньому розіграші надихнув на допис про літні штучки - мої маст-хеви для тіла.
1. Шимер для тіла Mr.Scrubber Body Shimmer Bronze. У мене цій пляшечці вже не один рік. Дозатор зламався, але я вперто розкручую його і мащу продукт на ноги - так вони мені здаються не настільки бліденькими. Самонавіювання чи ні я не знаю, але шкіра блищить, є приємний аромат. Не знаю який продукт випускається зараз, але оцей що в мене до бронзового особливого відношення не має, а от жовтеньким я би його назвала.
2. Масло для тіла Bielenda Camellia Oil Luxurious Body Butter - скажу чесно купляла його, бо сподобалося пакування - оця чарівна квіточка 🌸 на кришці, чорно-золоте пакування - мені для покупки цих факторів вистачило. Взимку мені від цього крему не вистачало ні зволоження, ні живлення. Намастившись ним після ванни, я хвилин за 10 вже його на шкірі не відчувала як власне і зволоження від нього))) Але я дала малому шанс і він "дожив" у мене до літа. І що ви думаєте - так, це дійсно його сезон. Наразі ніжки зволожені, блищать вологим блиском і разом з тим я не прилипаю до простирадла. Ефекту зволоження вистачає до ранку. Я дуже рада, що не викинула його.
3. Ну власне 🎁 подарунок за участь у конкурсі - яка я була щаслива - то не передати словами. Міст для тіла парфумований з феромонами "Gold Champ" має 125 мл - це добре видно по тому як він виглядає у руці. Розмір для літа та мого арсеналу інших штучок цілком достойний. Блищить на шкірі делікатно, аромат на поціновувача - мені не дуже зайшов. В ароматах завжди все індивідуально - ну ви в курсі.
4. Далі любов всього мого життя номер 1 - це масло із золотими блиcкітками ✨ Чудове сухе золоте масло Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil вже все розписала в пості про ці олійки ось тут https://club.makeup.com.ua/post/28337/. Як буде можливість понюхайте ці засоби перед покупкою, бо вони подобаються не усім.
5. Друга Чудова суха олія "Флораль" Nuxe Huile Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil має більш виражений квітковий аромат, який теж мені подобається. Ним я навіть люблю робити самомассаж - массажер ковзає з ним прекрасно, а довершений аромат створює настрій.
❤️Ось такі мої улюбленці для тіла. Які з них ваші також? Пишіть своїх незамінних бʼюті-помічників у коментарях - буду дуже вдячна
Коментарі (0)