Teaology пінка для вмивання…
Чайні ритуали для краси…
З брендом Teaology познайомилась нещодавно. Спочатку в мене зʼявилася саме ця пінка.
Тепер, після тривалого використання, я вже можу зробити висновок.
Teaology в своїй косметиці замість води використовує чайну настоянку. Нещвично, але оригінально. Вся їхня косметика повністю безпечна і натуральна.
В чому особливість такої пінки?
Вона має відлущувальні властивості. Це як своєрідний пілінг. Але абразивних, скрабуючих частинок нема, це тільки піна. В неї дійсно чітко виражений ефект ексфоліаціі, пінка має глибоку дію.
Вона позбавляє забруднень, усуває відмерлі клітини шкіри, які закупорюють пори, призводять до висипань і чорних цяток.
В складі екстракт зеленого чаю ( він зменшує набряклість і очищує пори), саліцилова кислота, ніацинамід, який бореться з пігментацією, інулін ( саме він робить пілінг), лимонна кислота і екстракт камелії, гіалуронка і гліцерин.
Пінка ідеально підходить для щоденного використання, а також підходить для всіх типів шкіри, що є дуже важливо.
Вона абсолютно не сушить шкіру, а навпаки, наповнює її вологою, при цьому ретельно очищуючи її.
Наносити її потрібно на сухе обличчя, втираючи в шкіру.
Я спочатку вмиваюся гідрофілкою, витираюсь, тоді наношу пінку.
Для мене вона дуже підійшла.
Вона дуже комфортна, свої функції виконує відмінно. Шкіра з нею очищена, гладенька, вирівняна.
Коментарі (0)