Annet🦄

Покупочки в рожевих тонах

Ох, дічатка, прикупила я добра собі. Для краси і задоволення. Тому про все по порядку:

Хотіла я собі купити гуаша той що з місячного каменю (ніби-то), але начиталася негативних відгуків на нього і тому обрала ось цей кварцевий від Mermade. Якщо враховувати що два маленькі кварцеві непорозуміннячка у вигляді середчок вже в мене є - їх я відношу до обличчя. А ось у корейських блогерів почула, що у них є спеціальні гуаша для тіла. Так-так! Тому я дуже хотіла щоб цей гуаша був побільше розміром - і мені пощастило. Тільки гляньте на фото - все супер! Масажер гладенький, без зазубрин і тріщин - прохолодненький. Я задоволена. Окрема подяку бренду Mermade за якісне і продумане до дрібниць пакування для безпечної доставки масажера у цілості до покупців.📦

Говорячи про задоволення я плавно переходжу до гелю змазки від Durex.🍓

До цього була зволожуюча у голубій тупі від Contex, але там чомусь у відгуках писали, що вона швидко висихає... ху ноуз. Можливо в мене була з іншої партії, бо таких проблем я не помічала, але вирішила перестрахуватися і замовила цю із неймовірним ароматом полунички. У ділі ще не пробували, сподіваюся, що буде не гірша за попередню.🍌

🌹 Підшукувала собі сольовий скраб на заміну попередньому, який дуже любила, але на мейкапі він не представлений. Знайшла ось цей скарб. Запах у банці мені не дуже сподобався, але поскрабувавши залишками на плівці під кришечку долоні я була приєно вражена! Аромат чайної рози тримається на добре зволоженій шкірі. Це поєднання солі і масла - я вважаю це божественний нектар для нашої шкіри.

Ніщо так не спонукає зайнятися здоровʼям шкіри голови і стимуляцією росту волосся як невдала стрижка. Ось і я попалася до рук "проХфесіонала". Тепер головна задача - це стимулювати волосяні цибулинки... для цього обрала щіточку з мʼякими щетинками (як це взагалі називається?) і буду робити масажі. Ще у планах закупити легендарну олійку з розмарином. Але це десь на кінець місяця планую, бо ліміт на косметичні покупки я вже перевичерпала)))

Останнім неймовірним придбанням став оцей безпечний дезодорант від Comex. Як же це прекрасно, що можна замовити безпечний аналог від українського виробника, який у 4 рази дешевший за американські. Я не знайшла багато відгуків саме на цей варіант - просто дуже вже люблю півонії. І уявіть, що він пахне легендарним ніжним ароматом Pur Blanca, який я просто обожнювала в школі.

Оце так відкриття! Хто його не любив - не раджу, а ось шанувальникам є над чим подумати.

Дякую вам за увагу, мої хороші! Пишіть яка рожева штучка вам тут приглянулася?