SomovaFM

Підтримую свіжість ротової порожнини з BishEffect

Підтримую свіжість ротової порожнини з BishEffect

BishEffect прославився натуральністю та дієвістю своєї продукції і я, в котрий раз, в цьому переконуюсь.

Ополіскувач представлений у пляшечкі на 500мл з темно зеленого пластику. Має продовгувату горловину, з якої теоретично, зручно ковтати засів. Проте мені зручніше наливати саме у кришечку, яку я заздалегідь вимила.

Підтримую свіжість ротової порожнини з BishEffect
Підтримую свіжість ротової порожнини з BishEffect

Так як засіб натуральний, він не містить парабенів, фтору та барвників. Склад на основі бішофіту та натуральних інгредієнтів.

Ополіскувач має протимікробну дію, запобігає появі карієсу та зменшує чутливість ясен. Та звісно ж, підтримує свіжість впродовж дня.

Сам засіб напівпрозорого зеленого кольору. Має свіжий аромат трав з легкою віддушкою ментолу.

На смак вперше може здатися незвичним, так як основні його компоненти це трави. Проте як тільки починаєшся ополіскувати його у роті, відчутна свіжість лагідного ментолу.

Він зовсім злегка піниться та не потребує після себе промивати ротову порожнечу водою.

В період, коли мої зуби були дуже чутливі, цей засіб взагалі ніяк не відчувався у використанні. Впродовж дня, після їжі, я користуюся зубною ниттю і звісно ж після цього ополіскую рот, аби прибрати неприємний присмак та аромат застрягшої їжі.

Свіжість у роті після використання буде триматися до наступного прийому їжі або якогось напою. Після його використання можна сміливо пити воду, ніякого неприємного присмаку немає, як ще буває після термоядерних ополіскувачів для рота.

Розхід в засобу досить мінімальний, 3/4 кришечки мені вистачає на добрий ковток аби прополоскати рота.