Очищення, наче за помахом крила метелика
Враження від Just Dream Teens Cosmetics Vitamin Powder Enzyme Washing
Я завжди хотіла, щоб мої пори були чистими, світлими та непомітними настільки, наскільки це можливо. І з часом я зрозуміла, що для цього потрібне додаткове очищення, і одним із засобів для такого очищення є ензимні пудри, про одну з них сьогодні хочу розповісти 😉
Баночка 70ml, звичайна для такого типу продуктів, прозора, пластикова. Дизайн мінімалістичний, у стилі бренду.
Дозатор диск-топ, і це дуже зручно, адже завдяки йому легко дістати потрібну кількість продукту.
А ще баночка з ензимною пудрою приїхала у коробочці, на якій є вся потрібна інформація.
Сама пудра дуже зручна, адже вона не збивається у баночці, однорідна, дрібного помолу та розсипчаста, через що її дуже легко дістати. Пудра на дотик невагома, дуже приємна. Вона білого кольору і не має запаху.
У контакті з водою вона дуже швидко піниться та утворює ніжну, пухку мусову консистенцію.
У складі виробник вказує лимонну кислоту, що має освітлювати обличчя, а ще ніацинамід, коензим.
На обличчі ця консистенція відчувається дуже приємно, вона справді дуже ніжна, навіть попри те, що у ній відчуваються дрібні грудочки, та вони не дряпають шкіру.
Після нанесення я трішки масажую шкіру та залишаю пудру на 5хв., а потім змиваю. Змивається вона досить легко і швидко.
І ефект мені подобається, адже окрім м'якої та ніжної дії, ця пудра чудово справляється з поставленими перед нею завданнями, а саме: очищення та освітлення шкіри.
Коментарі (0)