Nata_Po

Огляд туші від Maybelline Lash Sensational

Я дуже довгий час, не користувалась тушшю на щодень, десь певно років 6, лише на якісь урочистості та свята. Дуже втомлювала мене рутина з демакіяж, тертям очей та подальшим випадінням вій від такого агресивного тертя. Але, з появою у моєму житті гідрофільного бальзаму та олійки я повернулась знову до туші) Я чула дуже багато відгуків хороших саме на цю туш у відтінку Burgundy Brown і не змогла втриматись, аби не спробувати, бо я любителька коричневих засобів для обличчя (і підводок також).

Отже, про все детальніше нижче)

Ця туш випускається у звичній для мене упаковці. Колись раніше я користувалась їхньою чорною тушшю в аналогічній жовтій упаковці. Але, правда там і туш, і щіточка відрізнялись від цієї.

Мені цілком до вподоби такий формат. Це якогось такого тепло-лавандово-сливового кольору пастельний відтінокз сливовими акцентами, що одразу нам натякає на відтінок.

Тут силіконова щіточка,, яка йде зовсім трошки таким півмісяцем та має з одного боку ворсинки довші, а з іншого коротші. Хоча, як одними малювати вії дуже зручно, немає промахів, як на мене розмір тут якраз під моє око. Мені він абсолютно комфортний і не хочеться нічого змінювати.

Бо от точно пам'ятаю, що є туші з коротшими ворсинками, більш плоскі, якісь кінського розміру, якими важко рівномірно щось нанести, тут таких проблем немає взагалі

У цій лінійці є чорна, коричнево-сливова, та чорна водостійка (якщо не помиляюсь).

Звісно, що я купила коричневу, бо вона виглядає м'якше, натуральніше і навіть при доволі інтенсивно нанесеній туші, не виникає ефекту театрального макіяжу з величезними чорними очима та віями. Іноді і такий потрібно, особливо, якщо мова про чорні смокі і тд, але в 99% випадків мені підхзодить саме ця, бо я ж іще користуюсь коричневою підводкою, тому такий дует - це моя любов)

У відтінку є трошки червонинко-сливовинки, таке враження наче в коричневий додали трошки марсала і змішали. Відтінок дуже гарний) Але, на жалоь, у більшості випадків він особливо не кидається в очі. Він просто виглядає натурально, а от розкривається, якщо на війки потрапляють сонячні промені, тоді справді видно всю красу. Тому, хто боявся ефекту заплаканих червонуватих очей, тут такого не станеться)

По текстурі ця туш дуже приємна та кремова. Чим я неймовірно тішусь, так це тим, що вона якось рівномірно наноситься зі свого першого використання. Бо частенько трапляється так, що я малюю тушшю, всі вії зліплюються до купи, продукту забагато, все навколо вже темне, бр. Я так минулого разу тестуючи іншу туш, пішла змивати все око і переробляти все заново. Тому ця для мене чудова і я дуже тішусь комфорту та безпроблемності використання.

Мені неважливо, що обіцяє виробник, мені важливо, як туш працює на моїх віях, тому давайте про все по черзі

• Гарно промальвує
  • Розділяє війки
  • Подовжує
  • Підкручує
  • Додає об'єму
  • Не обсипається
  • Не відбивається
  • Не відчувається на очах та не обтяжує погляд
  • Коричневий відтінок виглядає натурально та м'яко на очах
  • Доволі легко змивається

Як бачите, при звичайному денному освітленні не кидається в очі специфічний відтінок, уся краса з'являється під сонечком)

Ніде не зазначено, що це саме термотуш, але мені здається, що частково це так.

В цілому я її змиваю весь час гідрофліьною олійкої чи бальзамом та помічаю, що з'являються невеличкі "панчохи", і немає вираженої панди на очах, яка потім складно вимивається.

Також одного разу випадково вирішила спробувати її змити звичайною міцеляркою від Simple - і тут також все змилось легесенько і на ура.

А запідозрила я, що це термотуш, через те, що коли дуже активно позіхала та текли сльози (😂), то в кутиках, витираючи їх, могла також отримати з кінцевих війок трохи туші якимись комочками . Тоді ж я і спробувала, її змивати звичайною теплою водою і це також реально, але трошки довше.

Але найбільше мені подобається все ж змивати гідрофільними засобами) бо це максимально швидко і комфортно)

На сьогоднішній день це моя улюблена туш і нещодавно я купила собі ще одну про запас (https://club.makeup.com.ua/looks/39035/). Як виявилось, я нею користуюсь з березня, а це вже, між іншим пішов четвертий місяць регулярного використання)

Вона мені настільки запала в душу, що не хочеться шукати нічого подібного. Тут і відтінок крутий, і текстура туші та щіточка, я абсолютно задоволена тим, як вона виглядає на очах