Yustal

Аромат розкішної жінки

Аромат розкішної жінки

Аромат, який хочеться вдихати, аромат жінки, впевненої, спокійної та сексуальної, він гармонійно поєднує в собі чуттєвість та елегантність. Ароматична композиція наче проста: вона поєднує аромат квітки білої гарденії та мускусу, при цьому він відчувається унікальним та дорогим. Не знаю як це відбувається, але ж ми завжди можемо відрізнити дорогий аромат від дешевого, композиція від BIOselect пахне вишукано та заворожує.

MAKEUP переклав назву цього місту як “Нереальний аромат”, хоча в оригіналі він називається “Істинний аромат” і дійсно в його запаху є щось нереально приємне.

Міст у флаконі 100 мл, розпилювач видає доволі велику порцію місту порівняно з парфумами, однак це не створює ефекту надмірного використання аромату як це буває, якщо зробити декілька пшиків парфумів. Запах я відчуваю зблизька, він не розповсюджується на все навкруги.

Я випробовувала його на волоссі, тілі та одязі, найкращу стійкість він показав у двох останніх способах застосування: на тілі аромат тримається близько 12 годин, а на одязі понад 24 години, через добу ще лишається легкий запах, якщо понюхати зблизька.

Мені прийшовся до душі цей жіночий аромат, який має хорошу стійкість, залюбки використовую його, коли хочеться підняти собі настрій.

Аромат розкішної жінки
Аромат розкішної жінки