Spodobaieva Maryna

Перша літня розпаковка

Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка

Це моє друге знайомство з MERMADE , але вже більш масштабне. На днях в мене закінчилася сироватка з ніацинамідом, але завдяки дівчатам клубу я точно знала, що хочу спробувати. Але нічні покупки можуть закінчитися однією позицією, звісно «Ні».

І тут Остапа понесло:

  1. Причина початку замовлення заспокійлива сироватка для обличчя Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts, скільки крутих дописів я про неї прочитала, звісно потрібно спробувати;
  2. Парфумований крем для рук Mermade Boyfriend. Ну тут я взагалі не думала, після дописів Yana__matviets , варіант був один, тай піраміда тут дуже цікава. Цікаво буде схоже на Yves Saint Laurent Y та Bleu de Chanel вони точно з ананасом в центрі.
  3. Сяючий бальзам для губ Mermade Kyivsky Tort, все інше здалося з порівнянні з ним не цікавим. Задумка тут дуже крута. Як тільки його отримала відразу намазала, думаю, це буде фаворит цього літа.
  4. Mermade Hi-Hey-Holiday парфумований міст для тіла. Він мене цікавив найбільше, за малини. В нього є схожість бази з Kirke (я його особисто не дуже люблю, зараз дуже багато реплік і люди не знають міри), але є схожість з старою Sexy Graffiti Escada. Але в форматі міста для тіла, прямо не погано.
  5. Mermade Our Summer парфумований гель для душу. Тут все просто я побачила слово «літо» значить на літо буде добре. Коли я його відчула, він мені здався досить знайомим. Дома в мене був пробник Armani Acqua di Gioia і це схоже направлення.
  6. Цукровий скраб для тіла Mermade Magic Unicorn. Я дуже давно не купую скраби для тіла, а роблю їх самостійно. Але тут захотілося.
  7. Антисептик для рук MERMADE Whisky, вони мені звісно схожі своїм пакування на Bath and Body Works. Але мені потрібен був саме цей аромат. Тож прийшлося пошукати. Воно того варте. Тепер на вулиці перед їжею «Давайте спочатку віскі» буде звучати двозначно.

От такі нічні покупки в мене вийшли, всім гарного дня🦄

Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка
Перша літня розпаковка