Sofiia_Ts

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend Premium Alginate Mask

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою Joko Blend Premium Alginate Mask

Всім привіт, світло пропадає, але доглядова рутина підтримує у такий час і ментально і красиво ✨ Я продовжую робити огляд на ці масочки, і кожна нова мене радує різним та результативним ефектом. З гіалуроновою кислотою я якраз використовувала, коли відчувала сухість та лущення. Крім наданого зволоження, маска дуже гарно вирівняла тон шкіри.

Як і всі попередні масочки, вона упакована в саше для одноразового використання. Відкривається легко та швидко через зроблену поділку збоку. І в наборі з 5 масок є мисочка та лопатка, в які зручно замішувати її.

Порошок ледь блакитного відтінку з приємним солодким ароматом, але при контакті з водою, набуває дуже яскравого небесного відтінку. Текстура однорідна, на цей раз вдалось гарно замішати, але чучуть дала забагато води, але не критично, маска все одно встигає гарно зафіксуватись та застигнути.

Протягом 25 хвилин, відчувається холодок при застиганні, та приємний тиск. Знімається без проблем одним взмахом. Шкіра помітно стала рівніше та зволоженіше. Також замітила, що розрівнялись дрібні зморшки.

Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Bidens Tripartita Extract, Chamomilla Recutita (Flower) Extract, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum, Melissa Officinalis Flower Oil.

Маска на основі так гірської муки, містить гіалуронову кислоту, вітамін Е, вітамін А і екстракт ромашки, череди і меліси. Масочка дуже делікатна, має заспокійливі та зволожувальні компоненти.

Шкіра стала помітно здоровіша, зволожена, сяюча і менш рельєфна. Особливо це відчувається, якщо нанести сироватку чи тонік під маску, ваша шкіра тільки подякує за це ✨