Vikulyk

Лягти на ранкову траву

Лягти на ранкову траву

Спрей дарує досить свіжий аромат, для мене він на межі унісексу, а також має дезодоруюючі властивості, а саме-може перебивати неприємний аромат і дарувати відчуття свіжості.

Є люди, які потіють не тільки під пахвами, а й по всьому тілі, особисто в мене мокріють шия і спина, тому такий засіб є напрочуд універсальним. Він дійсно зменшує потовиділення і наче забирає лишню вологу з тіла.

Склад на 95% натуральний.

Лягти на ранкову траву

Пульвелізатор тут зручний і видає дуже мілкодиспенсерну вуаль, як хмаринку.

Враження від аромату:

Свіжі, квіткові акценти цього спрею гарно перекликаються з фруктовою терпкістю, яку дарує інжир. Подібне поєднання переносить мене в минуле і викликає стійке відчуття деякої вінтажності.

От коли тільки прикладаю до носа-відчуваю аромат ревеню, так може грати недозрілий інжир з трав'янистими нотами. Я зразу переношусь в дитинство і згадую, як малими макали стебла в цукор, а потім обсмоктували.)

Навіть на самому початку я не відчула запаху спирту, але він мені був трішки зарізким для мене, проте мені подобається, коли аромат всідається і я знову відчуваю соковиту свіжість трав і інжиру, як це було, коли прикладала бутилочку до носа.

Насправді досить цікавий формат спрею, я раніше ніколи не пробувала ось таке поєднання, як міст для тіла і дезодорант одночасно, ну принаймі так його використовую. А завдяки тому, що склад натуральний не боюсь обпшикуватись з ніг до голови.