Anna_feerie

Mango Milk Shake - мій тропічний антидепресант)

Mango Milk Shake - мій тропічний антидепресант)
Mango Milk Shake - мій тропічний антидепресант)

Продовжую розповідати про серію пробничків нішевих парфумів американського бренду Fantasy Community Perfumes😍. Сьогодні поринемо в тропічну спеку, влаштуємось на шезлонзі під пальмою зі смачнющим коктейлем і смакуватимемо терпко-солодкі плоди… Заінтригувала? Тоді поїхали!))

Mango Milk Shake - мій тропічний антидепресант)
Mango Milk Shake - мій тропічний антидепресант)

Перший розпил і я опиняюсь в центрі цитрусово-мангового вибуху, це так солодко, грайливо та приємно, що хочеться посміхатись і продовжувати вдихати цей запах щастя). Звучання манго на мені змінюється: якщо перші хвилини це прямо солодкий дозрілий фрукт, який нарізали на великі шматочки, і м’якіть настільки стигла, що сок тече по руках, то далі в справу вступає фіалка, вона додає пудровості, трошки вгамовує нашого героя і ми чуємо вже більш зелене та все ще ароматне манго, оточене квітковим серпанком.

Лактонності я майже не відчуваю, хіба що трошечки (а ось Long Island для мене максимально вершковий за звучанням, про нього теж обов’язково розповім🤗). Зате в базі парфум стає таким трохи шершавим (мені навіть ввижається щось хвойне, хоч нічого схожого в піраміді не заявлено). Думаю, це справи чорної смородини, адже її терпкість в комбінації з червоним вином та мускусом цілком могли дати мені такий ольфакторний ефект)).

Ледь не забула додати піраміду:

Верхні ноти: манго, помаранч, фіалка

Ноти серця: квітка манго, іланг-іланг

Базові ноти: червоне вино, мускус, чорна смородина

Декілька слів про манго: останнім часом я вишукую цю ноту в догляді та парфумах. Завдяки цьому захопленню вже придбала третій гель для душу з манговим ароматом (до речі, два з них цілком пристойні), щодо парфумів – то замовила відливант Ajayeb Dubai Portrait Lattafa Perfumes – він мав бути казковим та, звісно, манговим – але, нажаль, я майже не чую жаданої тропічної ноти, натомість уд та амбро-дерев’яхи просто вбивають мій нюх та відчуття прекрасного).

Так ось, у FCP манго витончене, час цього парфуму – однозначно літо, причому в різну погоду може розкриватись по-різному і це, як на мене, дуже класно. Так, це не моно-аромат манго, як в кондитерських топінгах, але такі прямолінійні віддушки доволі синтетично звучать, тож для парфуму це не надто підходящий варіант. В Mango Milk Shake є і апельсинова шкірка, і квіткова пудровість, і манго залишається зі мною протягом всього звучання, хоч і видозмінюється. Тому я в захваті, якщо чесно😍.

Тримається парфум 4+ годин, можливо й більше, але мені хочеться постійно його оновлювати, щоб знов відчути той сплеск манго в коктейльному бокалі🤩. От прям дуже-дуже сподобався, тепер точно плюс одна бажанка в моєму вішлисті))).

P.S. Відгуки на інші аромати бренду:

Легендарна Baccara Rose: https://club.makeup.com.ua/post/42170/

Confetteria (цитруси, груша та ваніль): https://club.makeup.com.ua/looks/41789/

Смачнющий абрикосий джем з трояндою Mad Jam: https://club.makeup.com.ua/post/41423/

Цитрусово-трав’на свіжість Oasis: https://club.makeup.com.ua/looks/41302/

Полунично-мандариновий Long Island: https://club.makeup.com.ua/post/42383/