Alina_Demchenko

Ніша яка закралась у бюджетний сігмент ? MARÊVE "Gold Champ"

Ніша яка закралась у бюджетний сігмент ? MARÊVE  "Gold Champ"

Місти для тіла - це справа вподобань. Комусь, як мені, довподоби більш активні, стійкі аромати, хтось - бажає покритися легкою, невидимою вуалью, шлейфом, який нагадує вітерець.

Так ось "вітерець" це не про "Gold Champ", тут скоріш про ураган. Але давайте з самого початку. Назва Золоте Шампанське відноситься до яскравого, ігристого забрвлення місту. Цей золотисто жовтий перелив дійсно нагадує шампанське. Дивитися на всі ці розводи - саме задоволення. Але така текстура не просто маркетинговий хід - це справжнє сяйво для тіла. Рідина містить малесенькі блискіткі, які наче самий делікатний хайлайтер, покривають шкіру і дарують легке і природне сяйво. Не дарево дівчата з Makeup Club часто обирають шимерні місти бо це дійсно виглядає неймовірно привабливо і особливо актуально влітку, коли шкіра трошки поцілована сонечком. Коли бачиш цей колір і це сяйво, морально готуєшься до п'янкого, але легкого ігристого аромату.

Відкривши флакон, перше що я відчула це доволі знайомий аромат фруктів, харакетрний аромат маракуї який я вже чула багато і багато разів. І багато з вас теж . Саме з розпилювача можна зломити легку ягідну кислинку, яка переростає в більш солодкі і тропічні ноти. Ті хто не знають про який я аромат, мабуть спокушаються на подібний опис. Але цей аромат не для всіх і розмова йде про - Kirke. Як тільки я отримала і понюхала не розпилюючи я знала що це. Радуючись що це міст, я мала всі надії на дружбу з ним.

Після розпилення на шкіру мені в ніс вдарила спиртяка. Така спиртяка, що ті "ферамони" які по плану повинні когось там спокушати, можуть спокушати лише певний шар населення , отой "шлейфовий" тип чоловіків.

Не відчути яскравий спирт - не можливо. Частіше за все, цей міст просто плюється і в мене ще не вийшло розпилити його вуалью, димкою.

Спиртова віддушка тримається супер довго. Через неї ми і пропускаємо красу Кірке - малину яка окутує персик і маракую . Коли ж спирт пропадає, мені в ніс б'є та сама нота, через яку я і не товаришую з цим ароматом - ГЕЛІОТОП. Його окутує трошки деревини і трав'яностості. Мускус теж помітен. У спеку, яскравість цих нот стає неможливою і починається головний біль. Сандал і пачулі - теж доволі відчутні і нажаль душать так само сильно.

Здавалось би - це міст для тіла і по своїй природі подібні засоби не стійкі. І знаєте що - цей вирішив не йти за статистикою. Він тримався більше 4х годин, рука милась 3 рази і все одно цей аромат в'ївся в шкіру. Геліотоп і мускус не гірші аромати які можуть сидіти в базі, при тому так довго, а стійкості цього місту можуть позаздрити деякі аромати.

Треба відзначити - по холоду міст веде себе більш стримано і це добре. По холоду, він дає можливість розкритися холодним конваліям, які перемішались з легкою фруктовістю. Мускус не випирає - дає прохолоду. Пачулі хоч і відчувається, але здається більш м'яким.

Не дивлячись на приємні метаморфози і його вуальність при прохолодній температурі - цей аромат не мій. Тож на днях він поїде до своїй нової господорки, до тієї людини, на якій Kirke звучить правильно, романтично і фруктово.