SomovaFM

Гарний засіб проти випадіння волосся | Meloni

Кожну зміну сезону я стикаюся із надмірним випадінням волосся. Інколи здається, що від мене волосся по хаті більше, ніж від моїх котів шерсті 😅

Спрей поти випадіння волосся від Українського бренду Meloni з іхньої серії Xtreme Repair, назва якої каже сама за себе.

Спрей захищає волосся від ламкості та запобігає надмірному випадінню.

Рослинний склад впливає на цибулини та підтримує природний цикл росту волосся, зміцнюючи структуру локона.

• Екстракт лісового горіха - посилює регенерацію клітин шкіри голови та ущільнює саму структуру волосся.
  • Кераміди рослинні - захищають від зовнішнього впливу, попереджаючи появу посічених кінчиків та ламкості.
  • Вітаміни Е, В6, РР - антиоксиданти, які активують рост цибулин.
  • Гліцерин - насичує вологою та сприяє її утриманню всередині локонів.
  • Арганова олія - природне джерело цінних жирів, нормалізує вироблення себума, допомагає у боротьбі з посіченими кінчиками та лупою.

Засіб оформлений в чорному кольорі відповідно лінійці продукту. Має гарний розпилювач, яким зручно наносити засіб на корені та по довжині волосся.

По консистенції це звичайна рідина, прозорого кольору, без масляного ефекту. Має приємний, легкий солоденький аромат, який на волоссі не відчувається.

Засіб наношу на корені чистого волосся одразу після миття, коли воно ще вологе. Масуючими рухами щіточкою розподіляючи його по всій поверхні голови. На другий день після миття його не наношу, так як навіть намочивши моє волосся просто водою, воно втрачає об'єм. Хоч засіб не маслянистий, я не ризикую. Вже на третій день і далі наношу засобі двічі на день (зранку та ввечері), так само гарно масуючи шкіру голови.

Користуюся спреем вже декілька місяців і можу сміливо казати про результати.

Однозначно волосся в сливі у ванній стало менше. Відповідно до чого, можу зробити висновки, що цибульки стали міцніші. Волосся у коренів не відчувається сухим і має блискучий вигляд.

Що до росту нових волосинок поки рано судити, мене задовільняє вже той факт, що волосся припинило хаотично осипатися.

Користуватися засобом продовжую, розхід доволі економічний. Хоч через не прозору пляшечку не видно скільки його там, але по відчуттям ще достатньо.