olena_glossy

Спрей, від якого моє волосся у захваті: Vitamino Color

Спрей, від якого моє волосся у захваті: Vitamino Color

Сумнівалась, чи підійде цей засіб моєму нефарбованому в’юнкому волоссю і виявилась, що помилялась. Тепер планую купити ще одну пляшечку після того, як ця закінчиться. Щоб прочитати повний огляд, тисни «Дізнатись більше».

Пакування. Глянцева пудрово-рожева пляшечка, об’ємом 190 мл виглядає стильно та вишукано. Чорний пульверизатор з захисною кришечкою - функціонально.

На етикетці міститься коротка інформація про продукт, склад та QR-код, який веде на сторінку продукту на офіційному сайті бренду. Є наліпка з українським перекладом.

Термін, протягом якого можна використовувати спрей після відкривання – 12 міс.

Для кого і як використовувати? Цей багатофункціональний спрей розроблений для фарбованого волосся, але чудово підійшов і моєму нефарбованому. Він забезпечує захист, блиск і здоровий вигляд. Використовувати можна перед стрижкою, укладанням або як завершальний етап догляду. Можна наносити на чисте вологе або сухе волосся.

10 ефектів спрею L’Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1, які взяла з офіційного сайту 👇

- термозахист до 230˚С,

- блиск,

- м'якість,

- гладка структура волосся,

- полегшення розчісування,

- легкість укладання,

- зволоження,

- зменшення ламкості,

- зменшення кількості посічених кінчиків,

- запобігання електризуванню волоссю.

Враження від використання спрею на вологе волосся. Цей спрей – рідке молочко білого кольору, трохи густіше за воду. Аромат нагадує літні ягоди, як-от малину і полуницю, і довго залишається на волоссі. Мені зручно розпилювати його пульверизатором одразу на волосся (бачила, що декому зручно на руку) і вистачає 3-4 натисків.

Який ефект отримую від спрею:

  • на дотик волосся м’якше, а візуально виглядає блискучішим
  • волосся легше розчісується
  • волосся феном не укладаю, але «природна» укладка виглядає суттєво краще. Локони більш структуровані та пружні. Не знаю, як це працює на моєму волоссі, але я в захваті.
  • в зоні кінчиків воно виглядає суттєво краще, ніж без спрею.

Для мене спрей L’Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1 – це той варіант, коли результат перевищив очікування і розвіяв скептичні думки, адже не всі засоби від L’Oreal Professionnel, що пробувала підійшли моєму волоссю.