SomovaFM

Мангове суфле для тіла від Tink

Мангове суфле для тіла від Tink
Мангове суфле для тіла від Tink

Я надаю перевагу свіжим ароматам та легким текстурам у літку. І саме це дає крем-суфле для тіла від Українського бренду Tink.

Засіб представлений у пластиковій баночці на 250. Чудовий об'єм, якого і вистачає на довго і легко вміщається на поличці у ванні. Кришечка відкривається без зусиль, але й добре захлопується, що жодної краплі засобу не витече.

Мангове суфле для тіла від Tink

В склад засобу входять:

  • Paraffinum Liquidum - який не має вас лякати. Цей компонент є мінеральною олією високого ступеню очищення, який сприяє утриманню вологи на шкірі.
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - олія з м'якоті кісточок дерева карите. Гарно живить, зволожує та пом'якшує шкіру.
  • Hydrolyzed Milk Protein - гідролізат протеїнів молока. Добре проникає у шкіру та робить шкіру гладкою і запобігає алергічній інфекції.
  • Mango Fruit Extract - і звісно є екстракт манго.

Крем-суфле має ну дуже легку текстуру, а в баночці він виглядає ніби добре взбиті вершки. Не дивлячись на олійки у складі він взагалі не жирний та немає в'язкості. Майже невагома консистенція трошки тане в теплих руках і наноситься на тіло ніби молочко.

За рахунок такої легкої консистенції крем дуже приємно лягає на шкіру. На початку нанесення відчутна легка прохолода, а після розмащування шкіра стає гарно зволоженою та блискучою.

В таку спеку це найкращий варіант для зволоження тіла, він не обтяжує та не забиває пори.

Аромат це взагалі щось неймовірне. Тільки відкривши баночку відчуваю свіжий манговий сорбет. Він в міру солодкуватий та гарно відчутний на шкірі деякий час після нанесення, що не можу припинити занюхувати себе.

В асортименті бренду є декілька ароматів, кожен знайде щось своє. І однозначно можу рекомендувати його на літ, аби смачно пахнути та мати бархатисту зволожену шкіру.