Парфумовані місти для спекотного літа: Mermade Coquette Bloom та Sweet Sorbet
Літо - час, коли одночасно хочеться пахнути квітами і не хочеться користуватися парфумами через занадто насичений аромат. Тут на допомогу приходять парфумовані місти для тіла.
Я люблю парфуми, у мене є невелика полиця різних ароматів, і я залюбки користуюся ними в залежності від настрою. Але коли за вікном +30 і нічим дихати від духоти, користуватися парфумами стає не дуже приємно. Вони на спеці у мене починають давати занадто яскравий аромат. Тому я вирішила спробувати саме парфумовані місти для тіла.
Першим на думку спав бренд Mermade. У мене зараз є 2 місти: стандартний з ароматом Coquette Bloom і версія з WowBox з ароматом Sweet Sorbet.
Mermade Coquette Bloom
Упаковка у міста дуже мила, все рожеве-рожеве, дівчаче таке. Вся основна інформація знаходиться на етикетці. Сама баночка пластикова, зручна. Кришечка висока з цупкого пластику.
А тепер до найцікавішого - аромату. Це супер квітковий аромат.
Початкова нота: фрезія, персик, гіркий апельсин
Нота серця: жасмин, магнолія, троянда
Кінцева нота: бурштин, кедр, мускус
Ось тут пост-орієнтир по ароматах, що мені подобаються, а які ні. Це дозволить вам зрозуміти, чи співпадають наші смаки, і наскільки мій опис підійде особисто вам:
https://club.makeup.com.ua/post/32635/
Отже, ця піраміда аромату максимально підходить мені: квіти у поєднанні з фруктами. Фрезії - одні з моїх улюблених квітів. Я відчуваю цей аромат як хмаринку з квітів і легкою нотою солодкуватих фруктів. Аромат максимально літній, свіжий і ненав'язливий.
Mermade Sweet Sorbet
Ця версія міста попалася мені в боксі. Як бачите, оформлення стандартних містів і того, що в боксі, різне. Отже, цей міст також має пластикову баночку, але ковпачок вже менший і прозорий. Як на мене, стандартна версія виглядає більш стильно. Але баночка з бокса не менш якісна і зручна.
Фактично вони відрізняються тільки зовнішнім виглядом, якість, як на мене, та сама.
Для цього міста я не знайшла розписану піраміду аромату, тому покладатимуся на свої відчуття. Мені він пахне солодкими фруктами, морозивом. Цей арома т вже не такий легкий і повітряний, як попередній. Він більш насичений і важкий, але мені сподобався. Особливо на не надто спекотну погоду.
Використання
Засіб розпилюється добре, тонкою хмаринкою. При використанні засіб не залишає липкості чи слідів на шкірі та одязі. Загалом він зовсім невагомий і ніжно огортає вас ароматом.
Стійкість, як для такого типу продукту, досить непогана. Він відчувається протягом 2-х годин. За рахунок зручної і маленької баночки його легко взяти з собою і поновлювати раз на кілька годин. Коли в спеку наносиш міст, він дає трохи прохолоди, що дуже приємно.
Як на мене, це мастхев-продукт на літо.
Коментарі (0)