Фісташка

Парфумовані місти для спекотного літа: Mermade Coquette Bloom та Sweet Sorbet

Парфумовані місти для спекотного літа: Mermade Coquette Bloom та Sweet Sorbet

Я люблю парфуми, у мене є невелика полиця різних ароматів, і я залюбки користуюся ними в залежності від настрою. Але коли за вікном +30 і нічим дихати від духоти, користуватися парфумами стає не дуже приємно. Вони на спеці у мене починають давати занадто яскравий аромат. Тому я вирішила спробувати саме парфумовані місти для тіла.

Першим на думку спав бренд Mermade. У мене зараз є 2 місти: стандартний з ароматом Coquette Bloom і версія з WowBox з ароматом Sweet Sorbet.

Упаковка у міста дуже мила, все рожеве-рожеве, дівчаче таке. Вся основна інформація знаходиться на етикетці. Сама баночка пластикова, зручна. Кришечка висока з цупкого пластику.

А тепер до найцікавішого - аромату. Це супер квітковий аромат.

Початкова нота: фрезія, персик, гіркий апельсин

Нота серця: жасмин, магнолія, троянда

Кінцева нота: бурштин, кедр, мускус

Ось тут пост-орієнтир по ароматах, що мені подобаються, а які ні. Це дозволить вам зрозуміти, чи співпадають наші смаки, і наскільки мій опис підійде особисто вам:

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Отже, ця піраміда аромату максимально підходить мені: квіти у поєднанні з фруктами. Фрезії - одні з моїх улюблених квітів. Я відчуваю цей аромат як хмаринку з квітів і легкою нотою солодкуватих фруктів. Аромат максимально літній, свіжий і ненав'язливий.

Ця версія міста попалася мені в боксі. Як бачите, оформлення стандартних містів і того, що в боксі, різне. Отже, цей міст також має пластикову баночку, але ковпачок вже менший і прозорий. Як на мене, стандартна версія виглядає більш стильно. Але баночка з бокса не менш якісна і зручна.

Фактично вони відрізняються тільки зовнішнім виглядом, якість, як на мене, та сама.

Для цього міста я не знайшла розписану піраміду аромату, тому покладатимуся на свої відчуття. Мені він пахне солодкими фруктами, морозивом. Цей аромат вже не такий легкий і повітряний, як попередній. Він більш насичений і важкий, але мені сподобався. Особливо на не надто спекотну погоду.

Засіб розпилюється добре, тонкою хмаринкою. При використанні засіб не залишає липкості чи слідів на шкірі та одязі. Загалом він зовсім невагомий і ніжно огортає вас ароматом.

Стійкість, як для такого типу продукту, досить непогана. Він відчувається протягом 2-х годин. За рахунок зручної і маленької баночки його легко взяти з собою і поновлювати раз на кілька годин. Коли в спеку наносиш міст, він дає трохи прохолоди, що дуже приємно.

Як на мене, це мастхев-продукт на літо.