Spodobaieva Maryna

CeraVe

CeraVe

Взагалі я думала почну користуватися ретинолом після 35+, але це вже мій другий досвід. Перший був в форматі сироватки і це було невдале знайомство без результатне і незрозуміле. Тож вирішила спробувати більш аптечний варіант для себе.

Нам обіцяють ефективний засіб для зменшення появи слідів від прищів, зменшення гіперпігментації та видимість ​​пір, в останнє я особисто не сильно вірю взагалі. А також відновлення захисного бар'єру шкіри, повернення гладкості.

Основні переваги з опису:

• Зменшує видимість постакне та пори;
  • Сприяє відновленню захисного бар'єру шкіри;
  • Покращує гладкість шкіри;
  • Інкапсульований ретинолдопомагає відновити текстуру шкіри;
  • Екстракт кореня солодки: відомий тим, що покращує зовнішній вигляд шкіри;
  • Кераміди: допомагають відновити та підтримувати природний бар'єр шкіри;
  • Ніацинамід: допомагає заспокоїти шкіру.

Склад: Aqua / Water, Propanediol, Dimethicine, Cecearyl Ethtlhexanoate, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Potassium Phosphate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethiconol, Lecithin, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Alcohol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin.

В нього дійсно легка формула збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів, інкапсульованим ретинолом та екстрактом кореня солодки. Засіб дійсно без віддушки, з приводу, що сироватка некомедогенна, тут є питання так, як в складі має два види силікону. Але пори забивалися зі звичайною швидкістю. Що мені особисто ще не сподобалось, в складі є спирт цетеариловий, до нього питань немає. Але навіщо звичайний сприт я не зрозуміла.

Спосіб застосування: вводити в свій догляд поступово, для початку 1-2 рази на тиждень, якщо під час першого нанесення виникне дискомфорт, відкладіть нанесення, доки шкіра не адаптується. Потім можна використовувати щодня у вечірній рутині. Уникайте контакту з очима та губами. І не забувайте наносити сонцезахисний крем під час використання цього продукту.

З приводу пакування то воно тут дуже зручне, мені такі закриті формати дуже подобаються, вони гігієнічні. Хотілося би знати концентрацію, бо на сайті вік 13+, на інших 18+, це цікаво.

Для мене оптимальним варіантом вийшло використовувати її два рази на тиждень, роблячи один день відновлення перед кислотами. Що відразу хочеться відмітити, це класний варіант для знайомства навіть для чутливої шкіри. Вона делікатна, трішки гелева текстура, швидко вбирається, але відчувається все таки силікон. На ранок звісно є блиск, але не в такій великій кількості, як зазвичай, тож серборегуляція тут чудова. Класно вирівнюється тон, з приводу постакне дійсно є покращення, але швидких результатів не чекайте. Звісно я їх помітила десь через місяць використання. Навіть сподобалась по зволоженню. Тож для знайомства гарний варіант.

CeraVe
CeraVe
CeraVe
CeraVe
CeraVe
CeraVe