molena

Крем для схуднення Collistar - чи дійсно працює?

Крем для схуднення Collistar - чи дійсно працює?

Жуєш всю зиму булки та цукерки в необмеженій кількості, а потім в травні згадуєш, що скоро літо, купуєш крем для схуднення. І відбувається диво похудання. Тільки худне гаманець, а не ти 😂

Добре, не дуже-то і вірила в якісь схудальні можливості цього крему. Але спробувати було цікаво. Тим більше, що привезла мені цей крем знайома з Європи за класною знижкою (в перерахунку з євро - 680 грн). Більше ця добра людина мені нічого не привезе, бо мабуть не очікувала, що доведеться у валізі шукати місце ледь не пів кілограмовому відру👀 Чесно, я і сама не додивилася, що об'єм крему 400 мл плюс картонна коробка.

Крем для схуднення Collistar - чи дійсно працює?

Що сказати, крем сподобався з першого використання. За текстурою щільний, як паста, але розподіляється легко. Вбирається шкірою також швидко, не залишає масності, хоча крем поживний.
Має дуже приємний аромат з легкими трав'яними та цитрусовими нотками. Спочатку здавався інтенсивним, але за півтора місяці ледь відчуваю: або звикла, або вивітрився з баночки.

Крем працює на візуальний ефект відмінно. За рахунок зеленого відтінку він перекриває незначні почервоніння шкіри та трохи вирівнює тон. Оскільки наносячи крем, робимо масажні рухі, то це також покращує вигляд шкіри.

Наносити крем треба на ділянки з надмірною жировою тканиною: стегна, сідниці, живіт. Засіб, начебто, взмозі цей жирок зменшити за рахунок:
●кофеїну
●ферментів
●екстракту спіруліни та бергамоту
●екстракту трутовика лакованого.

Читала відгуки, що використання 1 баночки - це мінус скільки-то см в стегнах. Ага, зараз! В см зовсім нічого не змінилося, целюліт також залишився нерухомим. А от реальний результат: шкіра в гарному тонусі, пружніша. Але останній місяць в мене відбулися зміни в харчуванні, + нарешті повернулася до занять йогою. Ці 2 чинники більше вплинули на стан стегон. А крем - просто приємне доповнення, а не самостійний гравець в процесі схуднення.