Тестуванн я beauty-боксу від Makeup
Неочікуваний подарунок, його тестування та декілька порад
Отримала не тестування декілька продуктів для догляду за собою. Скажу чесно, якщо б не подарунок, я б навря чи щось купила... Але, деякі продукти мене приємно вразили, то ж додані в обране та будуть замовлені найближчим часом. Але про все по черзі.
Пінка для вмивання JOKO BLEND
Я сама не ризикнула пробувати. У мене проблемна шкіра, то ж усе нове я використовую дуже обережно. Зараз користусь Гелем для вмивання з АНА від Christina. Тому віддала пінку донці, їй вже 20 років та в неї жирний тип шкіри.
На моє велике здивування така недорога (всього 200грн) пінка Joko Blend Українс ького виробництва виявилася дуже якісною та ефективною! Вона гарно вимиває косметику та весь бруд, щіточка м'яка та приємна, після пінки шкіра підсушена, але не стягнута.
Антивіковий концентрат потрійної дії Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum
Як на мене, усі антивікові продукти гарно працюють самі по собі коли тобі 25-35 років. Потім одного тільки кремчика не буде достатньо. І хай він навіть коштує 100+ євро, але після 35 років треба більш ретельний догляд.
Мені 40 років, тому вау ефекта я не помітила. Сиворотка приємна, легка, швидко поглинається шкірою. Все. Для мене краще витратити ці кошти на курс антивікового догляду у косметолога + самостійні / професійні масажі обличчя + крем іншого бренду, який так само діє, але коштує вдвічі дешевше.
Туш від O’bays
Мене не вразила. При нанесенні лишаються комочки. Профарбовує вії, не розділяє їх обережно. Для більш кращого ефекту перед наненсення будь якої туші рекомендую нанести Сироватку для вій Eveline. За описом вона для кращого росту вій, але вона суперово промальовує кожну вію. Ось саме з нею в мене вії збільшуються вдвічі. Щоправда вона білого кольору :) Тому як основу під туш для гарного ефекту - буде ТОП!
Бальзам-масло для тіла "Емолієнт-трансформер"
Користуюсь бальзамом на ніч, після душу. Дуже приємний, ароматний та легкий. Ніжно огортає шкіру, пом'якшує та зволожує. Дуже зручно, що випускається у двох форматах: міні 100мл для подорожей (і не потрібно нічого переливати у окремі баночки) та великий домашній формат 500мл. До речі, маленька баночка - то ще зручний спосіб для тестування та знайомства з новим продуктом. Ось цей бальзам раджу спробувати і вам!
Філлер для волосся Joko Blend
Із приємного:
- недорогий
- можна вдома самостійно покращувати вигляд свого волосся
- українське виробництво
- відносно економний - на довге волосся достатньо однієї ампули.
З рекомендацій:
- Наносимо тільки на просушене рушником волосся. Бо інакше Ваше волосся вже наповнено водою та не може більше нічого увібрати у себе.
- Для кращого ефекту - зігріваємо після нанесення. Для цього робимо як перукарі - замотуємо у шапочку + рушник + слабкий теплий фен (бо зараз зима та не дуже тепло вдома).
- Після змивання волосся обережно промокаємо рушником, можна надіти тюрбан. Головне, не терти волосся. Просушувати перукарі також радять теплим (не гарячим феном), спрямовуючи потік за ростом волосся. Потім залишити ще просохнути самостійно.
- Додатково використовувати термозахист.
- Для кращого ефекту проводии догляд філером курсом, мінімум 7-10 процедур при кожному митті волосся / або через раз.
Бережіть себе! Кохайте і будьте коханими!
Коментарі (0)