Швець Карина🤍

Fantasy Community Perfumes | Spicy Cherry Shike

Fantasy Community Perfumes | Spicy Cherry Shike
Fantasy Community Perfumes | Spicy Cherry Shike

Привіт! З брендом FCP я вже знайома давно, навіть маю декілька флакончиків у своїй колекції (Mango Мilk Shake та Mad Jam), а тепер на моїй поличці поселився ще й Spicy Cherry Shike. Це той парфум, який я хотіла з самого початку знайомства з брендом (ще з минулої осені), тому що 🍒аромати - моя любов ❤️

Сьогодні розкажу детальніше про цей аромат, його звучання та розкриття.

Мені подобаються флакони FCP, вони такі геометрично правильні і при цьому витончені, легенькі, зручно лежать у руці.

Ковпачок щільно прилягає до розпилювача (для мене це важливо, бо я любителька брати парфум з полички саме за кришку, але не всі щільно сидять і часто кришки лишаються в моїх руках, а флакон падає - я так було розбила собі захисне скло на телефоні🫠).

Рідина всередині прозорого кольору.

🍒Верхні ноти: Вишня, Лікер, Гіркий мигдаль

❤️Середні ноти: Вишня, Турецька троянда, Жасмин, Слива.

❤️Базові ноти: Перуанський бальзам, боби Тонка, Сандал, Ветивер, Білий кедр, Бензоїн, Кориця, Гвоздика, Пачулі, Ваніль.

На старті я відчуваю яскраву вишню, солодко-кислу. Недавно мені хлопець з роботи приніс вишень, хоч я і не люблю їх їсти, але вона була така смачна, не терпка і не кисла, велика і темно-червона, майже чорна. Ось таку вишню я і чую при першому розпиленні цього аромату.

Вишня грає протягом всього звучання аромату, вона то більше проявляється, то трохи ховається, але нікуди не зникає повністю.

Потім аромат стає трохи гіркуватим за рахунок мигдалю, але досі залишається солодким і трохи ніби загустіває, грає теплими та затишними нотами.

Я не відчуваю тут явних алкогольних нот, для мене це більше про суворість та гіркоту, але цей аромат звучить більш солодко і густо, ніж алкогольні аромати. В ньому є доля слабкого вишневого лікеру, але на моїй шкірі вона швидко злітає, а от на блотері чи в ковпачку вона тримається краще і звучить яскравіше.

Аромат теплий і огортаючий.

Звичайно, з піраміди зрозуміло, що він має певну схожість із Lost Cherry, проте не звучить 1:1 і відмінності в них все ж таки хоч і невеликі на перший погляд, але помітно колосальні з часом.

Так само як і з алкоголем, на моїй шкірі троянда майже не відчувається, хіба що якщо сильно прислухатись) але якщо слухати аромат саме з ковпачку, то тут можна відчути саме чайну троянду - ніжну і «молоду» - не знаю є, як описати це моє відчуття по-іншому)

Все одно домінуючими нотами тут залишаються вишня та миндаль, що в базі сплітаються з ванільними нотами і відчутно свіжий, не копчений чорнослив - наскільки я знаю, таку ольфакторну обманку можуть давати боби тонка, але і нота сливи тут також грає не останню роль) думаю це боби тонка так гарно огортають сливу і звучать настільки ніжно через вишеньку.

База тут дуже мʼяка і тепла, тягуча як карамель. Наразі Spicy Cherry Shike не душить мене навіть в спеку за умови одного пшику)

Стійкість у нього гарна - на моїй шкірі тримається відчутно 4-5 годин, на одязі - до прання. Шлейф відчутний навіть з одного розпилення, але в більш холодну погоду, впевнена, аромат заграє ще краще і його дозу можна буде збільшити - таким чином і шлейф також стане яскравішим і відчутнішим, створить вишневий кокон коло мене.

Мені настільки сподобався аромат, що іноді перед сном я просто відкриваю кришечку в стою слухаю його, бо він якийсь заспокійливий для мене, але від цього не менше спокусливий і яскравий. Так пахнуть закохані побачення ночами, коли ви цілуєтесь годинами і відволікаєтесь лише на те, щоб поїсти смаколиків - наприклад, вишневий штрудель🍒

Всім поціновувачам вишеньки обовʼязково треба спробувати даний аромат ❤️