Ksyposhka

Genabelle Toner Pad Kale 86

Genabelle Toner Pad Kale 86

Вже другий рік поспіль я використовую пади з РНА саме в літній період.Вони добре зволожують і очищують шкіру від залишків бруду та регулюють роботу сальних залоз ,що мені дуже необхідно,бо влітку у мене часто забиваються пори і з’являються закриті камедони.

Корейський бренд Genabelle,мені дуже сподобався якістю ,а головне те, що не треба чекати результату від косметики пів року ,тож я вирішила спробувати ще і їх засоби для очищення та тонізації шкіри.

Сьогодні хочу розказати саме про Genabelle Toner Pad Kale 86.

Genabelle Toner Pad Kale 86

Упаковка вразила мене своїми розмірами,вона досить величенька.В контейнері 60 дисків

При відкриванні кришечки ми образу бачимо захисту мембрану яку при бажанні можна зняти,але я її залишила ,бо планую переїзд і так між кришкою та продуктом залишається своєрідна подушка.

Також ,на внутрішній стороні кришки закріплений невеличкий пінцет, який допомагає взяти лише одну подушечку з тоніком та уникнути попадання мікробів в продукт.

Дуже приємний бонус бо часто пади йдуть без пінцету.

Відкрутивши кришечку, в середині ще одна захисна мембрана,щоб зняти цю , прийшлось прикласти трохи зусиль,бо саме вона захищає від витікання тонера та висихання дисків.

Подушечки за розміром великі,для мене навіть дуже,мені вистачає половинки ✂️Вони хорошої якості,не рвуться.

Запаху не мають.

Добре насичені тонером ,одного диска вистачає щоб декілька разів провести по всьому обличчу ,шиї та декольте, і при цьому він залишиться вологим.

Мають двостороннє тиснення. Текстурована сторона м'яко відлущує, при цьому не дряпає шкіру залишаючи шкіру гладкою та оновленою, а гладка сторона забезпечує остаточне зволоження шкіри.

Також виробник пропонує використовувати гладку сторону як маску, поклавши її на проблемні ділянки на 10-25 хвилин.

Диски легко винімати з контейнера завдяки щіпчикам ,що входять до комплекту.

Подушечки з тонером містять високу концентрацію екстракту листя кале (капусти Brassica Oleracea Acephala )(82,000ppm), екстракт квітів примули вечірньої та гіалуронову кислоту які заспокоюють ,зволожують та надають шкірі багато корисих вітамінів.

Патентована формула «Anti Sebum P» (екстракти сосни, в'яза, ослинника, пуерарії) та Алантоїн у складі пришвидшують оновлення епідермісу,провокують розчинення відмерлих клітин шкіри, тим самим оновлюючи її. Сприяють звуженню пір, усувають чорні цятки та нормалізують вироблення шкірного сала, позбавляючи жирну шкіру від зайвого блиску, а суху від надмірного висихання. Також ,Алантоїн є антиоксидантом,але найголовнішою його функцією є загоєння і відновлення бар'єрних властивостей епідермісу.

Глюконолактон РНА-кислота яка забезпечує делікатний пілінг шкіри, прискорює регенерацію, стимулює процес відлущування ороговілих клітин, позитивно впливає на вікову шкіру та працює з пігментом.Підходить для щоденного використання

РНА (полігідроксикислоти) складаються з більших молекул, ніж АНА і ВНА, тому РНА не проникають в шкіру так глибоко і відлущують лише верхні шари поверхні шкіри,тому виключається ризик пошкодження шкіри навіть при великих концентраціях компоненту, а також ідеально підійде чутливій шкірі,шкірі з розацеа та куперозом і використанню в період активного сонця.

Результат мені дуже подобається, пади забезпечують освіжаючу та поживну тонізуючу дію для шкіри.

Я помітила значне поліпшення текстури моєї шкіри з тих пір, як включила ці пади у свій догляд.

Вони добре зволожують шкіру,і цей ефект зволоження тримається дуже довго, тому після їх використання я не наношу додаткову сироватку, а одразу після поглинання тонера в шкіру ,закриваю кремом.

Пади не стягують шкіру,як це буває після протизапальних тонерів або пілінгів,і не щіпають шкіру навіть якщо є ділянки з подразненням.

Шкіра відчувається дуже чистою але при цьому ніжною,гладенькою і супер зволоженою.

Також ,мені дуже комфортний формат падів бо не люблю пляшечки з тонерами ,я лінива возитися з ними🤪 тому для мене такий формат найзручніший в використанні особливо під час подорожей🔥