ksnklb

Маска, яку ти точно хотіла

Маска, яку ти точно хотіла

Мені здається, що всі вже бачили ці масочки і хотіли спробувати. Мені потрапив у руки пробник цієї маски і я уже задоволена ним, та є свою нюанси, про них читай далі 😉.

У мене був пробник в 10g, його можна розділити на 2 рази, якщо наносити тонким шаром. Дизайн яскравий, гарний, у ньому вказана вся потрібна інформація. І у цьому є цікавинка, адже пробник відкривається на рівні зубів усміхненої моделі, і виходить так, що відкриваючи його, вона відкриває рот. Дизайнери у Hollyskin працюють на славу, це помітно.

Сама консистенція маски дуже густа, кремова, світло-зеленого кольору та має яскравий свіжий запах. Вприцнипі, наносити на обличчя досить приємно, і легко.
У складі є різні екстракти, сечовина та з'єднання ментолу та молочної кислоти, що дають охолодження. А що основне, у складі є каолін, тобто глина, відповідно потрібно стежити за тим, що маска не висохла на обличчі.

Що найцікавіше, то після нанесення маска починає давати не лише відчуття свіжості, а є досить сильне охолодження. Тримати їх потрібно 10хв., за цей час вона не особливо присихає і краще не давати їй це зробити.
Увесь час, що маска на обличчі, вона дає таке відчутне охолодження, і навіть при змиванні воно відчувається.. маску потрібно змивати достатньою кількістю води, та це нормально для таких текстур.
Зупинюсь на охолодженні, адже мені здалось, що чутливій шкірі воно може зашкодити, адже воно дуже сильне і відчувається навіть після змиття маски перші 15хв.
А от візуальний ефект ну просто прекрасний, маска знімає навіть ті набряки, про які ви не здогадувались, вона справді підтягує шкіру, покращує контури обличчя, пори з нею наче зникають, вона і очищає, і зволожує, і вирівнює тон шкіри, освітлює її. Загалом, не маска, а просто мрія.
І так, я хочу повний об'єм цієї маски, і навіть хочу її порадити всім, та у цьому мене зупиняє аж надто сильне відчуття охолодження, яке все ж може і нашкодити.