Mila__Mi

Справді здивував ...

Справді здивував ...
Справді здивував ...

З брендом Jole я познайомилася на початку цього року і засоби бренду мене дуже вразили своєю ефективністю. Тож, я вирішила продовжити своє знайомство з цим брендом і на цей раз обрала деякі засоби для заспокоєння шкіри, оскільки останнім часом все більше пробую різні ексфоліанти та інші активні очищуючі засоби для обличчя.

Одним з обраних засобів є заспокійливий тонер, про який я хочу вам розповісти ⬇️

*користувалася даним тонером на протязі 3-х тижнів

Засіб знаходиться в пластиковій пляшці, яка напочатку була запаяна в вакуумну плівку. Це дає гарантію, що до вас цим засобом ніхто не міг скористатися (бо все ж таки це засіб для обличчя).

Оформлення мінімалістичне, що мені також дуже подобається. На лицьовій стороні вказані основні компоненти засобу і основна дія, яку ми повинні отримати від даного тонеру: заспокоєння, зволоження та нормалізація pH балансу (саме ці три основи я і очікувала від заспокійливого тонеру).

На зворотному боці пляшки є ще трохи деталей про засіб: склад, інші обіцянки виробника, спосіб застосування та застереження і рекомендації щодо температурного режиму зберігання засобу (на це справді важливо звертати увагу в кожному засобі).

Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Пантенол - зволожує, заспокоює та розгладжує.
Азіатська центела - загоює, регенерує, нормалізує водний баланс, тонізує, стимулює вироблення колагену, тим самим підтримує пружність шкіри та відновлює її еластичність.
Екстракт зеленого чаю - містить в собі велику кількість вітаміну С, тому є потужним антиоксидантом; заспокоює шкіру, зміцнює судини та капіляри, заспокоює та тонізує шкіру; захищає від УФ-променів.
Капрілгідроксамовая кислота (похідне кокосової олії) - амінокислота, яка уповільнює процес старіння шкіри, запобігає утворенню бактерій.
Екстракт алое вера - містить в собі багато корисних речовин; загоює, знімає роздратування, регенерує, пом'якшує, зволожує шкіру, надає бактерицидну та тонізуючу дію.
Гіалуронат натрію - зволожує та утримує вологу, пом'якшує, тонізує, розгладжує, регенерує, загоює та захищає.
Алантоїн - пом'якшує, попереджає закупорку пір та утворення комедонів і запальних елементів, регенерує та відновлює шкіру.
Лимонна кислота - освітлює шкіру.

Кришка формату диск-топ, відкривається і надійно закривається з характерним клацанням.

Дозатор при одному використання видає необхідну кількість засобу для використання.

Аромат трохи трав'яний, легкий та ненав'язливий, трошки навіть в ньому відчувається корінь солодки (хоча його немає у складі).

Колір у пляшці нагадує чорний чай (не міцний), це все через натуральні рослинні компоненти. А коли виливається на долоні, то такий коричневий-напівпрозорий.

Консистенція мене здивувала, адже це справді ТОНЕР, який має таку, трохи слизькувату текстуру (такий і повинен бути тонер, якщо що). Саме така текстура є у корейських тонерах (звідки вони і пішли). Бо частіше за все, деякі бренди (а їх насправді чимало), які пишуть на своїх тоніках - тонер, певно поняття не мають, що таке насправді тонер і який він повинен бути (бо текстура водички, то не тонер).

А тут все як треба, тільки от спойлер - на відміну від більшості корейських тонерів, цей НЕ залишає того неприємного відчуття липкості після використання.

Тонер зазвичай наношу на попередньо очищену шкіру обличчя. Трохи виливаю його на долоні і поплескуючими рухами наношу на шкіру обличчя (ватні диски для тонізації вже давно не використовую, не люблю, коли їх ворсинки залишаються на обличчі).

Тонер добре розподіляється і як я вже писала вище, він, не зважаючи на слизькувату текстуру (такий і повинен бути ТОНЕР), після повного поглинання (а це 1-3 хв), взагалі не лишає липкості.

Шкіра після тонеру гладенька та оксамитова на дотик.

Що ж по ефекту і обіцянкам?
Виробник обіцяє зволоження, зняття подразнення та почервоніння, нормалізацію рівня pH, підвищення пружності та еластичності, гладкість (про це я вже написала, такий ефект і справді присутній).

Перше, що відчувається одразу після нанесення - це якісне зволоження з яким не потрібно робити 3 шаровий етап догляду після вмивання (ну, тільки якщо немає індивідуальних потреб для шкіри). Тобто, після тонеру можна одразу нанести крем (без сироватки), або ж щільну/кремову сироватку без додаткового використання крему і повірте мені, вам цього точно вистачить 👌🏻

Відновлення природного рівню pH?
Завдяки якісному зволоженню, тонер при певному часі використання, справді відновлює рівень pH. Шкіра наповнюється необхідною кількістю вологи, проходять сухість та місцеве лущення. Тим самим шкіра стає більш пружною та еластичною.

Щодо основної дії, а це зняття подразнення та почервоніння. Я казала вам в своїх попередніх дописах, що на деякі маски з глиною (особливо якщо дати їм добряче підсохнути, а я це люблю 🤪) в мене бувають почервоніння, моя чутлива шкіра так реагує. І бувало таке, що на деякі активні корейські очищувачі також. Я люблю різні додаткові очищуючи засоби для обличчя, але не всі їх любить моя шкіра😁, тож подекуди почервоніння/роздратованність неминучі, тому заспокійливий тонер, як база - завжди повинен бути на моїй косметичній поличці (незважаючи на сезон літо це чи осінь).

І так, цей тонер заспокоює шкіру і з ним значно швидше проходять почервоніння та подразнення.

(наглядне фото до після, можете глянути в галереї)

Підводячи підсумок можу сказати, що це чудовий базовий тонер, в першу чергу для чутливої та схильної до сухості шкіри (бо він добре заспокоює шкіру та допомагає відновити природній pH). А також це гарний варіант для тих періодів, коли у вашому догляді присутні пілінги, кислоти та ексфоліанти.

Точно можу вам його рекомендувати 🩵