Alyona Fedyk

Олівці для губ O’BAYS: огляд 4-х відтінків + свотчі

Олівці для губ O’BAYS: огляд 4-х відтінків + свотчі

Український бренд, який робить акцент на практичності, мінімалізмі та якості. Колекція складається з продуктів, які використовують абсолютно всі, і це круто: немає лишніх сіяторів, стейнів, кушонів та пламперів:) Дизайн максимально стриманий: чорний колір, білий логотип. Але давайте повернемось до олівчиків. Мені є що про них сказати.

Олівці для губ O’BAYS: огляд 4-х відтінків + свотчі

Текстура засобу дуже м’яка та приємна, навіть трішки жирненька – це я відчула, коли зімкнула губи, аби розтушувати пігмент. Автоматичні олівці дійсно мають в цьому перевагу. Засіб наноситься максимально делікатно та комфортно. Хм, чи є ще дівчатка, які обводять лише контур губ? Я мажу все, бо це а) стійкість, б) ідеальний монопігмент, в) візуальна корекція губ:)

  • Олівець створює матове покриття.
  • Дуже комфортний фініш, який не сушить губки.
  • Пігментація мене приємно здивувала, вона досить насичена.
  • Стійкість непогана, як для автоматичних олівчиків. Нагадаю, вони не такі сухі, як звичайні олівці з твердим грифелем.

O’BAYS Satin Lip Liner №1⬆️

O’BAYS Satin Lip Liner №2⬆️

O’BAYS Satin Lip Liner №4⬆️

O’BAYS Satin Lip Liner №6⬆️

Але, якщо ми говоримо відверто, то дуже хотілось би, аби бренд звернув увагу на побажання однієї дівчини, яка ще планує відкривати для себе світ O’BAYS:)) Всі олівчики запаковані в слюду, за це велике дякую! Але… Етикетки з відтінками та інформацією від бренда прикріплені не на сам пластиковий корпус, а на слюду, тому коли її знімаєш, на олівці немає жодної підказки, що це за відтінок. Для зручності етикетки я переклеїла, бо іноді збираюсь поспіхом і не хочеться тратити час на перегляд всіх олівчиків, щоб знайти потрібний відтінок. Думаю, це бренд допрацює, а все решта і так на висоті:)