khoroshaeva

Легкий кремчик для базового догляду)

Всім привіт✌️

Цікавість до кремчиків Fraijour в мене викликав цей допис: https://club.makeup.com.ua/post/33410/. Раніше нічого не чула про бренд, але в них таке гарне пакування та опис, що було складко втриматися від покупки). Тому, герой сьогоднішнього допису - крем Fraijour "Рослинні екстракти". Розповідаю про свої враження👇

Крем представлений у 2 варіантах об'єму: 100 мл та 10 мл - мініатюрка. У мене - другий варіант).

Крем представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Дизайн лаконічний та дуже приємний).

Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Під кришкою була захисна мембрана.

Дозатор у вигляді класичного "носика", він економічно виділяє крем, не тече і не "плюється".

Витрата: дуже економічна, мені флакончика вистачило на 1.5 місяці, майже щоденного використання.

* На сайті туба виглядає доволі величенькою, але у житті, вона розміром з долоньку)

• Консистенція кремово-гелева, дуже легка та пластична, вона ніби тане на шкірі. На дотик не жирна, не липка та не олійна.
  • Аромат теж легкий та дуже приємний, мені пахне свіжозавареним зеленим чаєм. На шкірі майже не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я використовую крем у ранковій рутині. Найчастіше наношу його перед макіяжем, мені подобається як він працює в якості бази.

Маленької горошинки крему вистачає для нанесення на обличчя та шию, тому витрата супер-економічна.

Крем приємно ковзає по шкірі, добре розподіляється і практично миттєво вбирається. Не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності та ефекту плівки, лежить абсолютно невагомо.

Він не забив пори та не спровокувал ніяких алергічних реакцій.

Одразу хочу відзначити, що крем дає базовий догляд для шкіри, без якихось спецефектів). Він легенький, приємний та чудово підійде на літо.

• Гарно зволожує та живить шкіру.
  • Пом'якшує та вирівнює рельєф.
  • Відмінно готує шкіру до нанесення макіяжу.
  • Надає шкірі блиску, освіжає.
  • Не провокує активної роботи сальних залоз, абсолютно комфортний на шкірі, не обтяжує.

Виробник каже, що кремчик здатен заспокоювати шкіру та знімати подразнення, але на своїй шкірі я не побачила такого ефекту).

В цілому, мені подобається використовувати цей крем у якості бази, він дійсно крутий). В цьому місяці він вже піде до "викидушок", але я обов'язково замовлю його повторно, тож і вам рекомендую).

Дякую за увагу💚