Легкий кремчик для базового догляду)
Про крем для обличчя "Рослинні екстракти" від Fraijour🌿
Всім привіт✌️
Цікавість до кремчиків Fraijour в мене викликав цей допис: https://club.makeup.com.ua/post/33410/. Раніше нічого не чула про бренд, але в них таке гарне пакування та опис, що було складко втриматися від покупки). Тому, герой сьогоднішнього допису - крем Fraijour "Рослинні екстракти". Розповідаю про свої враження👇
🌿 Зовнішній виляд
Крем представлений у 2 варіантах об'єму: 100 мл та 10 мл - мініатюрка. У мене - другий варіант).
Крем представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Дизайн лаконічний та дуже приємний).
Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Під кришкою була захисна мембрана.
Дозатор у вигляді класичного "носика", він економічно виділяє крем, не тече і не "плюється".
Витрата: дуже економічна, мені флакончика вистачило на 1.5 місяці, майже щоденного використання.
* На сайті туба виглядає доволі величенькою, але у житті, вона розміром з долоньку)
🌿 Текстура та аромат:
- Консистенція кремово-гелева, дуже легка та пластична, вона ніби тане на шкірі. На дотик не жирна, не липка та не олійна.
- Аромат теж легкий та дуже приємний, мені пахне свіжозавареним зеленим чаєм. На шкірі майже не відчувається, тому не викликає жодного дискомфорту.
🌿 У використанні
Я використовую крем у ранковій рутині. Найчастіше наношу його перед макіяжем, мені подобається як він працює в якості бази.
Маленької горошинки крему вистачає для нанесення на обличчя та шию, тому витрата супер-економічна.
Крем приємно ковзає по шкірі, добре розподіляється і практично миттєво вбирається. Не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності та ефекту плівки, лежить абсолютно невагомо.
Він не забив пори та не спровокувал ніяких алергічних реакцій.
🌿 Ефект:
Одразу хочу відзначити, що крем дає базовий догляд для шкіри, без якихось спецефектів). Він легенький, приємний та чудово підійде на літо.
- Гарно зволожує та живить шкіру.
- Пом'якшує та вирівнює рельєф.
- Відмінно готує шкіру до нанесення макіяжу.
- Надає шкірі блиску, освіжає.
- Не провокує активної роботи сальних залоз, абсолютно комфортний на шкірі, не обтяжує.
Виробник каже, що кремчик здатен заспокоювати шкіру та знімати подразнення, але на своїй шкірі я не побачила такого ефекту).
В цілому, мені подобається використовувати цей крем у якості бази, він дійсно крутий). В цьому місяці він вже піде до "викидушок", але я обов'язково замовлю його повторно, тож і вам рекомендую).
Дякую за увагу💚
Коментарі (0)