Догляд за волоссям 2024
Або як я здалась і перестала економити на догляді за волоссям
Дано: жирна шкіра голови, пряме не фарбоване волосся без об'єму, мию кожен ранок.
Головне: хороше очищення, зволоження без обтяження волосся і еластичніть (втрачається при надмірному використанні живильних засобів з маслами)
Почнемо з мого улюбленого: Зволожувальний кондиціонер з олією чорного кмину CHI - мій перший засіб від CHI. Купила його ще в грудні, особливо нічого не очікуючи, і як ви можете бачити по фото, купила вже другий))) Він чудово зволожує моє волосся, воно гладке і блискуче. Не дивлячись на те, що зазвичай мені не підходять засоби з якимось оліями, цей кондиціонер поки ще можу назвати своїм улюбленим. Також зазначу, що він дуже економний: на моє волосся довжиною талії мені вистачає одного натиску на помпу.
Після успіху з кондиціонером я також взяла термозахист - Розгладжувальний крем для волосся, з олією чорного кмину. Знову ж таки боялась, що буде обтяжувати і жирнити волосся, особливо в парі з кондиціонером, але! Він мені теж дуже підійшов! Можливо на літо все-таки буде важкуватий, але на зиму-весну я була ним дуже задоволена. Розгладжує волосся, досить економний у використанні. На фото його немає тому що він закінчився і ніде не могла знайти в наявності, тому далі розкажу яким користуюсь зараз 😭
Буквально тиждень назад замовила шампунь із цієї ж серії Ніжний очищувальний шампунь з олією чорного кмину. Зазначу, що шампунь мені підібрати складніше за все. Всі шампуні для жирної шкіри голови пересушують, від більшості зволожуючих мені недостатньо очищення і з'являються подразнення. Тобто мені потрібен баланс між хорошим очищенням і зволоженням щоб не страждали ні корені, ні довжина. За тиждень використання можу сказати, що мені поки що подобається: волосся гладке, жирніти швидше не стало, лупи також немає. Поки що ставим лайк!