Крем, який сподобається комбінованій шкірі
Враження від Just Dream Teens Cosmetics Sebaril Cream Oily Combination Skin
У мене комбінований тип шкіри і вгадати її запити не легко. Зараз літня пора, та моя шкіра всерівно потребує гарного зволоження без переобтяження. Не буду тримати інтриги, цей крем доволі добре впорався з цим.
Баночка 50ml, така кругленька, зроблена з товстого матового скла з рожевим відтінком, виглядає це все дуже мило.
Крем приїхав у окремій коробці, на якій є вся потрібна інформація, а основну інформацію на баночці можна знайти знизу, перевернувши її.
Кришечка добре відкручується, під нею є мембрана, що захищає крем від зовнішнього середовища.
Крем цікавий, він світло-зеленого кольору, має трав'яний, трішки приглушений запах, особисто мені він не заважає.
Консистенція на дотик досить поживна, при цьому така густа, гелева. Що найцікавіше, вона добре вбирається у шкіру, не скочується і спф по ній зручно наносити. Таке не часто буває з поживними кремами на моїй шкірі, тому я здивована.
У складі є олії, тому тут потрібно підходити до вибору з обережністю, на собі я не помітила негативного впливу, та все ж. Особливо у складі мене потішив ніацинамід, саліцилова кислота та різні екстракти.
Ефект
Оскільки я люблю сяючий, вологий фініш, то цей крем мені особливо подобається) Звісно, до періоду наступного вмивання, такий фініш зникає, шкіра стає звичайною, та пори виглядають нормально. Крем не залишає липоксті, не викликав запалень, і знову ж, по ньому нічого не скочувалось.
З цим кремом шкіра добре зволожена, візуально тон рівніший, ніжна на дотик та пружна. Ну і що найголовніше, цей крем може бути хорошою базою для комбінованої шкіри.
Коментарі (0)