Spodobaieva Maryna

Meloni Hair Rescue Shampoo

Meloni Hair Rescue Shampoo
Meloni Hair Rescue Shampoo

Думаю ви вже не перший раз бачите його в стрічці MUC. Після дописів дівчат важко стриматися, найбільше мене цікавив шампунь. Бо ніацинамід та пробіотики я обожнюю будь-де. Плюс він направлений на боротьбу з проблемою випадіння волосся.

Шампунь в досить мінімалістичному пакуванні, єдине хочеться трішки більш надійнішу кришку, чи можливо мені просто не сильно повезло, але в вертикальному положенні трішки протікає.

Представлений шампунь в об’ємах: 50ml., 250ml., 450 ml.

Текстура: прозорий, трішки рідкуватий.

Аромат: тут він дійсно цікавий, апельсиновий лимонад, трішки нагадує Fanta.

Особливості Meloni Hair Rescue Shampoo з опису:

  • стає порятунком для сухого та ослабленого волосся;
  • має ультрам'яку мийну основу без сульфатів;
  • містить ніацинамід, пребіотик і потужний комплекс рослинних екстрактів;
  • надійно захищає від подальшого пошкодження та запобігає появі посічених кінчиків;
  • сприяє відновленню пасм по всій довжині;
  • запобігає випаданню локонів через патологічну ламкість «дорослих» стрижнів;
  • дарує гладкість і шовковистість, полегшуючи розчісування та укладання.

Meloni Hair Rescue Shampoo
Meloni Hair Rescue Shampoo
Meloni Hair Rescue Shampoo
Meloni Hair Rescue Shampoo
Meloni Hair Rescue Shampoo

Склад: Aqua, Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Trimethylsilalamodimethicone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Citric Acid, Panthenol, Niacinamide, Parfum, Peg-150 Polyglyceryl-2 Tristearate, Lauerth-3, Dipropylene Glycol, Xanthan Gum,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Extract, Achillea Millefolium Extract, Mentha Piperita Extract, Schizandra Chinensis Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Limonene, Linalool.

Склад мені тут прям дуже сподобався. Звісно за пантенол і ніацинамінамід, думаю вже знають всі. Також тут:

Гідролізат протеїнів пшениці має чудовий кондиціонуючий ефект для волосся і шкіри . Будучи вологоутримуючим компонентом, він робить волосся м'яким, знижує електростатичний заряд, перешкоджає сухості, ламкості.

Інулін та а-глюкан олігосахарид пом'якшує і зволожує, огортає кожне волосся невидимим захистом, що перешкоджає їх пошкодженню, пом'якшує миючі засоби, розгладжує волосся, роблячи його блискучим.

Urtica dioica (nettle) extract він використовується як компонент, що надає стимулюючу, зміцнюючу, тонізуючу і навіть вітамінізуючу дію. Також екстракт кропиви відомий своєю протизапальною, антисептичною та регенеруючою дією.

Zingiber Officinale (Ginger) Extract допомагає нормалізувати стан жирної шкіри, приводить шкіру в тонус, чинить сильну антиоксидантну дію. Також імбир допомагає боритися з лупою.

Екстракт деревію (Achillea Millefolium Extract) інгредієнт, який прекрасно знімає запалення, підвищує тонус шкіри та її структуру.

Schizandra Chinensis Extract плід магнолії, також відомий як китайський лимонник, — це маленька червона ягода. Головним компонентом цієї ягоди, що відповідає за її заспокоєння та відновлення шкіри.

Враження:

Він дуже делікатно очищає пасма та шкіру голови. Волосся після нього зволожене і насичене. Після висихання неймовірно сяє. Чому допис затягнувся, я зазвичай користуюся різними шампунями і я не розуміла, який засіб кучерявить моє волосся. Вже половини немає. Тож це він, він взагалі не обтяжує, навпаки волосся почало формуватися. Дуже задоволена результатом, хочеться спробувати і інші засоби бренду.