Ніжність у кожній бульбашці: делікатна й ефективна пінка для вмивання
Мова піде про Dermaskill Super Fresh Cleansing Foam 🫧 Про те, як вона не сушить, не стягує, а навпаки надає сяйва і вирівнює тон. Випадок, коли базовий продукт виконує декілька функцій.
Якщо ви у пошуках м‘якої, ніжної, немов хмаринка пінки для очищення шкіри, вам ця киснева пінка 🥰 Тисніть на «дізнатися більше», щоб прочитати про неї детальний допис 🫧
У своєму блозі я постійно згадую і наголошую на тому, що моя шкіра надзвичайно чутлива, схильна до сухості, але водночас і до закупорювання пор, тому потребую якісного, але делікатного очищення.
Цього разу мій вибір зупинився на освіжаючій пінці Dermaskill.
Тож сподіваюся бути корисною для чутливошкірих і шанувальниць м'якого очищення 🌸
Спочатку хочу трішки розповісти про бренд та чим він мене привабив. Dermaskill був заснований лікарями-дерматологами з США, метою яких було створити багатофункціональні і високоефективні засоби. Також для виготовлення їх косметики використовують лише натуральні компоненти рослинного і морського походження й різні комплекси, які здатні проникати і працювати у глибоких шарах шкіри.
Запрошую до перегляду відео, аби відчути текстуру і ніжність засобу ☁️
Пропоную детальніше розглянути пінку, яка завоювала мою прихильність з перших використань 💗
Пінка випускається у форматі пластикової туби з прозорою кришечкою. Зверху був додатковий захист - запаяна плівка, тож можна не хвилюватися чи доїде продукт цілим, не пролитим.
Об‘єм 100 мл.
Дозатор у форма ті помпи, що гарно функціонує, видаючи рівно ту порцію, що достатня для одного використання.
Усе це в сукупності виглядає мінімалістично й естетично, не створюючи візуального шуму у ванні.
Текстура густої, пухкої, ніжної пінки, яка додатково вспінюється на обличчі.
Аромат взагалі не відчувається, можливо дуже легкий косметичний, без віддушок. Для мене це особливо цінно, так як шкіра часто негативно реагує на гучні ароматизатори.
Поговоримо і про склад 🗒️
💧 WATER (вода) - базовий розчинник
💧 GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED EXTRACT (екстракт насіння бавовни) - має заспокійливі та відновлюючі властивості, є джерелом антиоксидантів.
*до речі, доволі унікальний компонент, рідко зустрічаю його у косметиці
💧 ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT (екстракт глибоководних водоростей) - забезпечує зволоження, захищає шкіру від впливу навколишнього середовища, має регенеруючі властивості.
💧 ALOE VERA EXTRACT (екстракт алое вера) - відомий своїми заспокійливими, протизапальними та зволожуючими властивостями. Допомагає загоювати шкіру та зменшувати почервоніння.
💧 COCAMIDOPROPYL BETAINE (кокамідопропіл бетаїн) - амфотерний ПАР (поверхнево-активна речовина), використовується для очищення шкіри. М'яко очищає шкіру, створює піну, чудово підходить навіть для сухої та чутливої шкіри.
💧 HYALURONIC ACID (гіалуронова кислота) - глибоко зволожує шкіру, збільшує її еластичність, допомагає зберігати вологу в шкірі.
💧 Tocopherol (вітамін E) - потужний антиоксидант, захищає шкіру від впливу вільних радикалів, сприяє загоєнню і зменшує запалення.
💧 POTASSIUM PHOSPHATE (фосфат калію) - регулятор pH. Допомагає підтримувати стабільний pH продукту, забезпечуючи його ефективність та безпечність для шкіри.
💧 SODIUM PHYTATE (фітат натрію) - хелатуючий агент. Зв'язує іони металів, що запобігає окисленню інгредієнтів та продовжує термін придатності продукту.
💧 SODIUM BENZOATE (бензоат натрію) - консервант.
Усі складники безпечні. Вони направлені не лише на м‘яке очищення, а й на зволоження і захист шкіри. Тож пінка підійде усім типам шкіри, а особлииииво власницям сухої та чутливої шкіри.
У Dermaskill бачила ще охолоджуючий гель для вмивання, його також планую спробувати згодом. Враховуючи економність у використанні, делікатність і м'якість, я готова платити ці кошти за якісний продукт. Особливо коли бачу позитивні зміни на шкірі обличчя ☺️
МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ
Освіжаючу пінку я використовую двічі на день: ввечері як другий етап очищення після міцелярної води або гідрофільної олійки, вранці як звичайний очисник.
Як я уже згадувала, для повноцінного вмивання вистачає одного натиску на помпу. На обличчі при масажуванні засіб додатково вспінюється.
Пінка гарно змиває залишки міцелярки/гідрофілки/косметики, не подразнюють шкіру. Також вона зовсім не пече очі, з урахуванням, що вони у мене також чутливі.
Після того, як змила її водою, відчуваю освіжаючий ефект. Шкіра обличчя не пересушена, її не стягує і не виникає відчуття відразу зволожити її.
Натомість шкіра сяє, виглядає сповна очищеною. Це навіть на фото помітно 😍
При щоденному використанні також бачу позитивні зміни стосовно рівного тону і легкого ефекту освітлення. Також, на відміну від інших вмивачок у моїй колекції, ця не викликає почервонінь після вмивання, а навпаки заспокоює шкіру.
А ви любите м‘які очисники? Як на мене, це база-базова і запорука здорової шкіри без порушеного захисного бар’єру 🤗
Коментарі (0)