saumary

Шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7

Шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7
Шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7
Шампуні Head & Shoulders Pro-Expert 7

Привітики!

Дякую команді Makeup Club та Head & Shoulders за можливість тестувати новинки!

Сьогодні розповім детально про лінійку шампунів Pro-Expert 7 від бренду Head & Shoulders, порівняю їх та розповім про свого фаворита😍

Вже давненько я отримала шампуні на тестування, але так, як я мию волосся всього раз на тиждень, мені знадобилось трішки більше часу щоб поділитись враженнями від використання кожного із засобів)

Також мені допомагав тестувати усі шампуні брат, він має жирний тип шкіри голови і миє волосся кожного дня. У нього зʼявився власний фаворит, що відрізняється від мого🤫

Розпочнемо з того, що спільне у всіх трьох щампунів.

Бренд позиціонує цю лінійку, як догляд проти лупи, що призначений для усіх типів волосся.

Зовнішній вигляд пляшечок відрізняється лише наліпкою, на якій є вся необхідна інформація про кожний засіб.

Пляшечки виконані з пластику і їх зручно тримати в руці, кришечки закриваються дуже міцно, тому щоб відкрити потрібно докласти трохи зусиль, але я вважаю що це перевага, адже якщо взяти в подорож такий шампунь, то він точно не відкриється в сумці.

Колір шампунів однаковий, блакитний, але аромати різняться. Вони не надто сильні та навʼязливі і після змивання майже не залишаються на волоссі, особливо якщо використовувати бальзам або маску.

Обʼєм кожного з засобів 250 мл, вони дуже гарно піняться тому розхід економний і вистачить на довгий час.

Я створила однакові умови для усіх шампунів і мила голову раз на тиждень. При другому намилюванні масажувала щіточкою шкіру голови, весь інший догляд я залишила незмінним.

А тепер розглянемо кожен засіб окремо:

Шампунь проти лупи "М'ята і ментол" є моїм фаворитом. Він має дуже приємний аромат мʼяти, ментол відчувається зовсім трішки.

Під час використання він дає шкірі голови легку прохолоду, що влітку є перевагою.

Мені дуже сподобалась дія цього шампуню і аромат. Після його використання волосся залишалось чистим неймовірно довго, я була вражена, адже за тиждень воно забруднилось значно менше ніж зазвичай.

Шампунь з мʼятою і ментолом є безперечно моїм фаворитом😍

Моя оцінка 9/10

Шампунь проти лупи "Захист від випадіння волосся з кофеїном" є фаворитом мого брата, але мені він також дуже сподобався.

Після нього волосся залишається чистим на довго, як і після шампуню з мʼятою і ментолом, але єдиний мінус, особисто мені хотілось би більш універсальний аромат, тому, що в цьому шампуні він суто чоловічий, але приємний.

На рахунок випадіння волосся я не помітила жодної різниці, мені здається, що в цьому плані нічого не змінилось, але очищенням шкіри голови і волосся я повністю задоволена🔥

Моя оцінка 8/10

Шампунь проти лупи "Чайне дерево" має приємний аромат, універсальний, який підійде і для чоловіків і для жінок.

Цей шампунь я тестувала останнім і так співпало, що він мені сподобався найменше😢

Після його застосування волосся почало бруднитись доволі швидко, чого не було з двома попередніми шампунями, хоча з лупою він бореться не гірше попередніх.

По застосуванню він ідентичний до інших шампунів, при промиванні шкіри голови два рази відчувається приємна чистота, але вона тримається десь 3-4 дні, в той час як в попередніх шампунів 5-6.

Моя оцінка 7/10

Ніколи раніше я не користувалась шампунями бренду Head & Shoulders, тому спочатку не знала чого очікувати від цих засобів, але загалом шампунями серії Pro-Expert 7 я задоволена, звісно можна виділити і найкращий і найгірший, але насправді різниця не така колосальна.

Всі три шампуні дійсно боряться з лупою, окрім лупи, я ще іноді маю проблему чесання голови і після усіх трьох засобів я помітила, що ця проблема зникла, пропали усі неприємні відчуття.

Моїм фаворитом є шампунь "М'ята і ментол", а фаворитом мого брата: шампунь "Захист від випадіння волосся з кофеїном".

Усі шампуні легко і швидко змиваються зі шкіри голови і залишають приємне відчуття чистоти вже після першого намилювання, але я все одно завжди промиваю шкіру голови два рази.

Шампуні я не використовувала самостійно, без маски або бальзаму, тому не можу сказати чи помʼякшують вони волосся, але я вважаю, що головне – це щоб було хороше очищення шкіри голови.

Я можу рекомендувати лінійку шампунів Pro-Expert 7 усім, хто має проблему з лупою або хто хоче подовжити чистоту свого волосся. Впевнена, що кожен зможе знайти свого фаворита❤️