Елена

Fragrance World Pose as Rose

Fragrance World Pose as Rose

Вітаю 👋🏻

Сьогодні поговоримо про парфум Fragrance World Pose as Rose. Про цей бренд я чула давно, та весь час проходила повз. Парфумерні копії мене не цікавлять, бо якщо я закохалася саме у оригінал, то ніякі парфуми у "дусі" мене не задовольнять... Тому відразу скажу, що цей аромат я сприймаю як самостійний.

Саме цей парфум я побачила у підбірці одного з парфумерних блогерів і зрозуміла, що мені треба. Знаєте те відчуття, коли мурашить тільки від одного опису? І ти розумієш, що це воно. Ось так я і обрала цей парфум.

Fragrance World Pose as Rose
Fragrance World Pose as Rose

Враження від форм-фактору дуже приємні. Почнемо з коробки. Вона виготовлена з рельєфного картону червоного матового кольору, приємного на дотик. Назва парфума нанесена на чорну металеву пластину. Така ж пластина з назвою є і на самому флаконі.

Сам флакон виготовлений з важкого скла. Як я вже казала, назва парфуму нанесена на металеву пластину. Кришка важка, металева. Має логотип Fragrance World. Вигляд флакону дуже естетичний 👌🏻

Мабуть поціновувачі впізнали схожість з бутиковою лінією від Герлен? ) З оригіналом я не знайома, тому порівняти не можу. Але якщо розглядати як самостійний парфум, враження від оформлення дуже приємні.

Початкові ноти: Троянда, Фіалка
Ноти серця: Квіткові ноти
Ноти бази: Боби тонка, Мускус

Ох, тут така цікава гра нот. Це аромат про помадну троянду, пудрову фіалку, солодкуватість бобів тонка та м'якого мускуса. Але! Разом це грає так, що я відчуваю вишню. Соковиту, терпку, кислувату вишню. І троянда тут не нудна. Вишнева троянда. З одного боку парфум солодкуватий, з іншого в ньому присутня кіслинка. Він насичений, но при цьому зовсім не душить мене у спеку. Він помадно-пудровий, але при цьому соковитий. Інколи відчуваю навіть мигдалеві ноти, хоча у піраміді їх також нема. Нічого подібного я раніше не чула і мене це радує. Бо чесно, одне й те саме але на новий лад вже набридло.

Думала, що він більш на прохолоду, але мені з ним зараз так комфортно... Він дифузний, шлейф має яскравий. Стійкість поки що середня, та думаю що з часом стане краще. Та мені не принципово. На одежі тримається дуууже довго.

Задоволена, що цей красень у мене з'явився )