ksnklb

А гель для вмивання може бути таким милим?

А гель для вмивання може бути таким милим?

Здавалось би, гель для вмивання – це досить звичайний продукт щоденного використання, що тут можна придумати цікавого. JD змогли це зробити, вони створили доволі милу та делікатну до шкіри вмивачку, що підходить підліткам. Нижче розповідаю що у ньому особливого 😉.

А гель для вмивання може бути таким милим?
А гель для вмивання може бути таким милим?

Баночка дууже мила, вона 120ml, ідентична баночкам з тоніками JD. Виготовлена з товстого матового скла, він має легкий рожевий відтінок. Тонік приїхав у окремій коробці, та навіть на ньому зазначено основну інформацію.
Кришечка звичайна, рожева, знімається зверху.
Дозатор помпа, і тут така цікавинка, адже він досить низький і при нанесенні гель може потрапляти не лише на руку, а у на саму баночку, буде не зовсім гарно. Так, можна взяти в одну руку, та нанести гель на іншу, та тут теж нюанс, адже баночка важкенька, а руки вологі. Щоб зберегти дозатор у гарному стані, я просто підставляю під нього вказівний палець лівої руки, а правою натискаю, так гель потрапляє не в дозатор, а лише на палець. А вже з пальця переношу на руку та розмилюю.

Консистенція гелева, середньої густоти, якраз оптимальна гелю для вмивання. Колір блакитний, він відповідає лінійці для комбінованої та жирної шкіри.
Аромат мені дуже подобається, він наче парфумований та при цьому є нотка мильності, вмиватись гелем дууже приємно через це, адже є таке відчуття чистоти, при цьому аромат ніжний, не яскравий.
Склад досить багатий на екстракти та містить м'які очищуючі компоненти, ніацинамід.

Це дуже м'яка вмивачка, насправді, і навіть попри ароматизатор у складі, я не відчувала дискомфорту в очах, і взагалі будь-якого дискомфорту при вмиванні.
Гель, при контакті, з водою, піниться середньо, і на дотик він дуже ніжний, піна утворюється невелика, та цього мені достатньо щоб добре вмити обличчя.
Оскільки вмивачка м'яка, то після вмивання немає на обличчі відчуття стягнутості чи сухості, а просто відчуття свіжості.
Особливо приємно, що у складі є екстракт ромашки, адже він надає антисептичну дію.