SomovaFM

Гідрофільна олія для ретельного очищення від Mixtura

Гідрофільна олія для ретельного очищення від Mixtura

Mixtura - Український бренд натуральної косметики, коли хочеться торкнутися природи. Бренд виготовляє різноманітну доглядову косметику для обличчя та тіла без парабенів та штучних барвників. В склад входять природні екстракти та олії. Та звісно бренд має статус Cruelty-free.

Це моє перше знайомство з брендом і я завжди випробовую засоби мінімум місяць, аби написати відгук. Гідрофільна олійка не виключення.

Гідрофільна олія для ретельного очищення від Mixtura

Для себе обрала гідрофільну олійку "Токіо", яка предназначена для жирної та комбінованої шкіри, яку я і маю.

І звісно ж я звернула увагу на склад:

  • Екстракт чайного дерева - яке має антибактеріальні властивості та чудово заспокоює шкіру.
  • Абрикосові кісточки - у складі яких жирні кислоти моно-і поліненасичені кислоти, які покращують стан шкіри борячись із бактеріями-паразитами.
  • Оливкова олія - збагачена високим вмістом антиоксидантів (зокрема вітаміну Е), що гарно насичують шкіру

Засіб був дуже гарно запакован в коробочці з пахучими сухоцвітами та гафрованим крафтовим картоном. Сама пляшечка з темного матового скла із мінімалістичкою наліпкою.

Дозатор в засобу доволі зручним. Легким рухом у бік він готовий до використання і натиску. Отвір в дозатора оптимальної форми, бо одного натиску цілком достатньо для використання засобу.

Сама олійка злегка зеленуватого кольору рідкої консистенції. Має приємний аромат трав з легкою солодкуватістю, він доволі свіжий та відчутний при нанесенні.

Гідрофільну олію легко наносити на сухе обличчя, за рахунок своєї текстури вона гарно ковзає по шкірі.

В ній немає неприємної в'язкості, притаманної олії, вона гарно змивається з обличчя теплою водою. Після змиття не залишає по собі неприємного відчуття плівки чи жирності. Але все ж користуюся своїми гелями для вмивання після неї.

Олійка не забиває пори, а як раз гарно їх очищує. Влітку я майже не фарбуюся, лише рум'яна та хайлайтер, які вона легко змиває з обличчя, як і стійку помаду.

А головною її принадою та функцією для мене є те, що вона дуже гарно змиває сонцезахист, яким я користуюся щодня. Вже на початку користування олійкою я побачила як мої пори стали значно чистішими, аніж коли я користуюся тільки гелями для вмивання. Нових висипів не з'явилося з появою цієї олійки в моїх щоденній рутині - що є великим плюсом.

Олійкою навіть користуюся в зоні декольте, коли бачу як від поту можуть почати з'являтися невеличкі висипи. Вона допомагає вичистити пори та зменшити подразнення.

В асортименті бренду є ще декілька олій, з різними складами, так що кожна зможе підібрати щось для себе.