Гідрофіль на олія для ретельного очищення від Mixtura
Cleansing Oil Tokio
Mixtura - Український бренд натуральної косметики, коли хочеться торкнутися природи. Бренд виготовляє різноманітну доглядову косметику для обличчя та тіла без парабенів та штучних барвників. В склад входять природні екстракти та олії. Та звісно бренд має статус Cruelty-free.
Це моє перше знайомство з брендом і я завжди випробовую засоби мінімум місяць, аби написати відгук. Гідрофільна олійка не виключення.
Для себе обрала гідрофільну олійку "Токіо", яка предназначена для жирної та комбінованої шкіри, яку я і маю.
І звісно ж я звернула увагу на склад:
- Екстракт чайного дерева - яке має антибактеріальні властивості та чудово заспокоює шкіру.
- Абрикосові кісточки - у складі яких жирні кислоти моно-і поліненасичені кислоти, які покращують стан шкіри борячись із бактеріями-паразитами.
- Оливкова олія - збагачена високим вмістом антиоксидантів (зокрема вітаміну Е), що гарно насичують шкіру
Засіб був дуже гарно запакован в коробочці з пахучими сухоцвітами та гафрованим крафтовим картоном. Сама пляшечка з темного матового скла із мінімалістичкою наліпкою.
Дозатор в засобу доволі зручним. Легким рухом у бік він готовий до використання і натиску. Отвір в дозатора оптимальної форми, бо одного натиску цілком достатньо для використання засобу.
Сама олійка злегка зеленуватого кольору рідкої консистенції. Має приємний аромат трав з легкою солодкуватістю, він доволі свіжий та відчутний при нанесенні.
Гідрофільну олію легко наносити на сухе обличчя, за рахунок своєї текстури вона гарно ковзає по шкірі.
В ній немає неприємної в'язкості, притаманної олії, вона гарно змивається з обличчя теплою водою. Після змиття не залишає по собі неприємного відчуття плівки чи жирності. Але все ж користуюся своїми гелями для вмивання після неї.
Олійка не забиває пори, а як раз гарно їх очищує. Влітку я майже не фарбуюся, лише рум'яна та хайлайтер, які вона легко змиває з обличчя, як і стійку помаду.
А головною її принадою та функцією для мене є те, що вона дуже гарно змиває сонцезахист, яким я користуюся щодня. Вже на початку користування олійкою я побачила як мої пори стали значно чистішими, аніж коли я користуюся тільки гелями для вмивання. Нових висипів не з'явилося з появою цієї олійки в моїх щоденній рутині - що є великим плюсом.
Олійкою навіть користуюся в зоні декольте, коли бачу як від поту можуть почати з'являтися невеличкі висипи. Вона допомагає вичистити пори та зменшити подразнення.
В асортименті бренду є ще декілька олій, з різними складами, так що кожна зможе підібрати щось для себе.
Коментарі (0)