Anna_feerie

Long Island - коктейль, який я готова пити літрами!))

Long Island - коктейль, який я готова пити літрами!))
Long Island - коктейль, який я готова пити літрами!))

Сьогодні хочу розповісти про аромат, який перевершив мої очікування (хоч, читаючи про враження інших дівчат, я вже знала, що мені має сподобатись)). Та виявилось, що Long Island - це надзвичайно смачний, шлейфовий та ще й дуже стійкій аромат, що буквально закохує в себе з першої секунди😍.

Long Island - коктейль, який я готова пити літрами!))
Long Island - коктейль, який я готова пити літрами!))

Спочатку давайте розглянемо піраміду:

Верхні ноти: мандарин

Ноти серця: полуниця, квіткові ноти

Базові ноти: ваніль

Одразу після нанесення, я відчуваю мандариновий бум, солодкі бризки, змішані з ягідною м'якостю, створюють враження свята та змушують посміхатися🤩. Для мене аромат доволі вершковий, як коктейль з ваніллю та ягодами! Через пару хвилин композиція стає більш солодкою (так проявляється полуниця з квітковим обрамленням🥰).

Дівчата, це кайф🤗. От буває так, коли парфум треба спочатку розносити, відстояти або подружитися з ним, вдягаючи його в різну погоду, але тут - з першого нанесення любов). Long Island - це про соковиті мандарини, про лактонність з ваніллю, про курортне узбережжя та одночасно зимові свята, які супроводжуються радісним передчуттям та приємними клопотами. Це той парфум, який можна купити наосліп або подарувати і бути впевненим, що він точно викличе позитивні емоції!

Він яскравий, ніжний та легкий, хоч і стійкість (на тілі тримається до вечора), і шлейф на висоті🤩.

Long Island полюбила навіть моя мама, яка зазвичй доволі перебірлива в парфумах, бо має надчутливий нюх)). А тут - просто в саме серденько❤️. От ніби композиція доволі проста, але ж як красиво це звучить, мммм.... Хочу тепер каністру цього коктейлю))).

Щож, моє знайомство з Fantasy Community Perfumes вийшло надзвичайно вдалим, аромати надихнули та змусили поповнити свій вішлист ще кількома позиціями😁. Тож, далі буде))

P.S. Відгуки на інші аромати бренду:

Легендарна Baccara Rose: https://club.makeup.com.ua/post/42170/

Confetteria (цитруси, груша та ваніль): https://club.makeup.com.ua/looks/41789/

Соковитий Mango Milk Shake: https://club.makeup.com.ua/post/41539/

Смачнющий абрикосий джем з трояндою Mad Jam: https://club.makeup.com.ua/post/41423/

Цитрусово-трав’на свіжість Oasis: https://club.makeup.com.ua/looks/41302/