Pilirina 💛💙

Чергова пустушка від селебріті чи люкс за бюджетною ціною?

Чергова пустушка від селебріті чи люкс за бюджетною ціною?
Чергова пустушка від селебріті чи люкс за бюджетною ціною?

Відразу зазначу, олівчик придбала випадково на sale, розгулюючи просторами місцевого ТРЦ. Косметика не давалася на тестування, а отже відгук грунтується виключно на суб'єктивному особистому досвіді.

Тож, поіхали!

Якісний олівець, люксове пакування, приємно тримати в руках, легко точиться, не кришиться, круто віддає пігмент, м'яко розтушовується і головне - тримається цілий день на моїй комбінованій шкірі, яка у спеку пливе, як масляний млинець. Наносяться скоріше як пудрові, ніж воскові. Тушуються в нуль, без грудочок та просвітів. Бонусом йде доповнення щіточкою, що дозволяє легко розчесати волоски брів. Виготовлений у Німеччині. Дистриб’ютор сертифікований.

Чергова пустушка від селебріті чи люкс за бюджетною ціною?

Всього у лінійці було представлено три відтінка.

Найсвітліший, 01 відтінок для моїх трохи брів не підійшов, хоча відтінок для натуральних блондинок класний. Тауповий.

Середній, 02 відтінок був найдорожчим у тріо і я просто зажала на нього грошей, бо він не дуже відрізнявся від останнього 03 номеру, який я, власне, і придбала на sale з цікавості (навіть не питайте за скільки, він вартий більшого).😂 Навіть напис «Розкішна брюнетка» мене не стримав після тестування, не дивлячись, що я блондинка.

Тобто, заочно обираючи між останніми двома відтінками - обирайте будь-який. У прольоті не лишитеся, по кольору вони майже ідентичні, без рижини, ближче до холодного пігменту.

Брову, звісно ж, не фіксує, тому доводиться додатково використовувати гель для укладання брів. На фото фіксатор для брів - мило від O’BAYS, відгук на який за посиланням:

https://club.makeup.com.ua/post/28998/

Олівець зручний, приємний у використанні, дуже схожий на колись мій улюблений, давно знятий із виробництва дерев’яний олівчик від Mary Kay (dark brown), який купувала разів двадцять так точно. Він досі залишається у моїй пам’яті як найкращий.

Чи куплю його ще раз? Так! Він нічим не гірший від люксових і дуже відрізняється якістю від бюджетних.

А який у вас улюблений олівець для брів? Поділіться, будь ласка, у коментарях! Бо, знаєте, завжди ж хочеться чогось кращого, хоч ніби і знайшов щось своє. Такі ми, дівчата, трохи дивні…🙄