Чергова пустушка від селебріті чи люкс за бюджетною ціною?
Полякова, ти мене здивувала!
Відразу зазначу, олівчик придбала випадково на sale, розгулюючи просторами місцевого ТРЦ. Косметика не давалася на тестування, а отже відгук грунтується виключно на суб'єктивному особистому досвіді.
Тож, поіхали!
Якісний олівець, люксове пакування, приємно тримати в руках, легко точиться, не кришиться, круто віддає пігмент, м'яко розтушовується і головне - тримається цілий день на моїй комбінованій шкірі, яка у спеку пливе, як масляний млинець. Наносяться скоріше як пудрові, ніж воскові. Тушуються в нуль, без грудочок та просвітів. Бонусом йде доповнення щіточкою, що дозволяє легко розчесати волоски брів. Виготовлений у Німеччині. Дистриб’ютор сертифікований.
Чому обрала саме цей відтінок?
Всього у лінійці було представлено три відтінка.
Найсвітліший, 01 відтінок для моїх трохи брів не підійшов, хоча відтінок для натуральних блондинок класний. Тауповий.
Середній, 02 відтінок був найдорожчим у тріо і я просто зажала на нього грошей, бо він не дуже відрізнявся від останнього 03 номеру, який я, власне, і придбала на sale з цікавості (навіть не питайте за скільки, він вартий більшого).😂 Навіть напис «Розкішна брюнетка» мене не стримав після тестування, не дивлячись, що я блондинка.
Тобто, заочно обираючи між останніми двома відтінками - обирайте будь-який. У прольоті не лишитеся, по кольору вони майже ідентичні, без рижини, ближче до холодного пігменту.
Нагадую, у мене відтінок 03, хоч я і блондинка. Парочка махів олівцем і ось що маємо:
Брову, звісно ж, не фіксує, тому доводиться додатково використовувати гель для укладання брів. На фото фіксатор для брів - мило від O’BAYS, відгук на який за посиланням:
Підведемо підсумки
Олівець зручний, приємний у використанні, дуже схожий на колись мій улюблений, давно знятий із виробництва дерев’яний олівчик від Mary Kay (dark brown), який купувала разів двадцять так точно. Він досі залишається у моїй пам’яті як найкращий.
Чи куплю його ще раз? Так! Він нічим не гірший від люксових і дуже відрізняється якістю від бюджетних.
А який у вас улюблений олівець для брів? Поділіться, будь ласка, у коментарях! Бо, знаєте, завжди ж хочеться чогось кращого, хоч ніби і знайшов щось своє. Такі ми, дівчата, трохи дивні…🙄
Коментарі (0)