Ta_nyaaaaaaa

Киснева маска з чорницею Dermaskill Blueberry 02 Mask | Маска-релакс

Хочете ефективну маску і масаж - свого роду 2в1? Тоді слід звернути увагу на кисневу маску з чорницею 🫐, про яку я розповідаю у цьому дописі. Тож тисни «Дізнатися більше» і розпочнемо огляд 😉

Про цю маску мені кортіло розповісти ще з першого використання, настільки я була вражена! Однак, щоб бути чесною і зрозуміти продукт цілком і повністю, я використала його ще не один раз.

А також підготувала для вас відео, тож запрошую до перегляду ☺️

Маска була запакована у стильній білій коробці, зверху додатково запаяна плівкою. Шикарний захист 👍🏻

Флакон з продуктом виглядає дуже естетично, через прозору частину уже видно маску з ледь помітним ніжним персиково-рожевим відтінком.

Об‘єм продукту 50 мл. Вистачить такого дууууже надовго, це за умови регулярного використання двічі на тиждень!)

* а ще виробник представляє кисневу маску з авокадо 🥑. Після цієї її теж хочеться спробувати 😻

Дозатор у форматі помпи, що дуже зручно. Так як маска киснева, помпа - ідеальний варіант, щоб всередину не потрапляв кисень і маска не починала працювати прямо у флаконі.

Текстура надзвичайно ніжна, кремова, легка і не жирна. При взаємодії з повітрям перетворюється у повітряну дрібну, густу піну. Вона добряче виступає за поверхню шкіри, така об'ємна))

Аромат чорничний, я б навіть сказала пахне чорничним йогуртом 🫐 Дуже смачно. Відчувається на обличчі під час витримки і завдяки цьому розслабляє, дозволяє насолодитись моментом.

Містить дуже обширний список компонентів, які мають різний спектр дії: зволоження, очищення, заспокоєння, живлення, а ще антиоксиданті, антисептичні й антибактеріальні властивості. Далі розповім про кожен:

💧 AQUA (вода) - основний компонент, використовується як розчинник для інших інгредієнтів.

💧 GLYCERIN (гліцерин) - зволожуючий агент, притягує вологу до шкіри і допомагає утримувати її.

💧 PROPYLENE GLYCOL (пропіленгліколь) - використовується як зволожуючий агент і розчинник для інших інгредієнтів.

💧 BETAINE (бетаїн) - зволожуючий агент, захищає клітини від стресу, пом'якшує шкіру.

🫐 VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) EXTRACT (екстракт чорниці) - має антиоксидантні властивості, допомагає боротися з вільними радикалами.

🍏 PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT (екстракт яблука) - зволожує і живить шкіру, містить антиоксиданти.

🍊 ASCORBIC ACID (VITAMIN C) - аскорбінова кислота (вітамін С). Потужний антиоксидант, сприяє освітленню шкіри і стимулює вироблення колагену.

🌱 CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT (екстракт листя зеленого чаю) - має антиоксидантні, заспокійливі і протизапальні властивості.

💧 TOCOPHEROL (вітамін Е) - антиоксидант, допомагає захистити шкіру від пошкоджень і сприяє її відновленню.

💧 CARBON DIOXIDE (вуглекислий газ) - необхідний у масці для утворення тих самих бульбашок при контакті з киснем (після нанесення на обличчя).

🌲 JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) OIL (олія ялівця) - має антисептичні і антибактеріальні властивості.

🥑 PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL (олія авокадо) - живить і зволожує шкіру, містить вітаміни і антиоксиданти.

🌰 SWEET ALMOND OIL (олія солодкого мигдалю) - живить і зволожує шкіру, зменшує запалення.

🌵CACTUS (екстракт кактуса) - має зволожуючі та заспокійливі властивості.

💧 CETEARYL ALCOHOL (цетеариловий спирт) - використовується як емульгатор і стабілізатор, допомагає пом'якшити шкіру.

💧 LACTOBIONIC ACID (лактобіонова кислота) - м'яка кислота, яка зволожує шкіру і сприяє її відновленню.

💧 COCO-GLUCOSIDE (коко-глюкозид) - м'який поверхнево-активний агент, використовується для очищення шкіри.

💧 ETHYLHEXYL ISONONANOATE (етилгексил ізононаноат) - емолент, який зволожує і пом'якшує шкіру.

💧 BUTYLENE GLYCOL (бутиленгліколь) - використовується як зволожувач і розчинник.

💧 POLYHYDROXYSTEARIC ACID (полігідроксистеаринова кислота) - використовується як емульгатор і стабілізатор.

💧 CARRAGEENAN (карагенан)- використовується для утворення гелевої текстури, має зволожуючі властивості.

💧 XANTHAN GUM (ксантанова камедь) - гелеутворюючий агент, який додає продукту густоту.

💧 SODIUM CHLORIDE (хлорид натрію) - використовується для регулювання в'язкості продукту.

💧 POTASSIUM SORBATE (сорбат калію) - консервант.

💧 SODIUM BENZOATE (натрію бензоат) - ще один консервант.

Мені подобається, що склад насичений натуральними поживними, корисними для шкіри компонентами, які займають лідируючі позиції.

Такий набір компонентів у складі говорить про те, що маска працюватиме на відновлення, звуження пор та очищення.

Маска підходить усім типам шкіри, ідеальна для чутливої, проблемної шкіри.

Особисто у мене саме такий тип, тож вибір зупинився на цій масці.

Уже у підзаголовку я зробила спойлер, що маска мене вразила. Але чи позитивно? Звісно ТАК! Ви самі гляньте на результат 🤩 І це всього за одне використання.

Маску наношу на обличчя тонким шаром. Відразу простір заповнюють ягідні аромати, а на обличчя вона лягає як кремова тонка вуаль.

У використанні маска дуже економна, адже для повного покриття обличчя достатньо невеликої кількості продукту, бо наностаться тонким шаром, майже як крем, а "виростає" у пишну пінно-бульбашкову маску.

За лічені секунди ця маса починає перетворюватися у дрібну і густу піну. Спочатку це лоскотливо для обличчя, а уже за 3-5 хвилин це надзвичайно приємний масаж по всій площі нанесення.

Відтак, я займаю горизонтальне положення і насолоджуюся 15 хвилин.

Спочатку знімаю піну ватними дисками, а залишки змиваю.

Відразу бачу, як моя шкіра змінилася. Я отримала очищені пори, зняття запалень і почервонінь на 80%, вирівнювання тону. Також візуально пори стали значно вужчими і світлішими, згладженими.

Проте це не просто очищення і заспокоєння, бо ще шкіра виглядає наповненою вологою і сяючою зсередини.

Чесно кажучи, зовсім не очікувала такого результату уже з першого використання. Але продовжую використовувати маску стабільно 2 рази на тиждень, за що шкіра каже ДЯКУЮ 🥰Бо з кожним разом вона стає все краще: висипання зникають, шкіра і подразнення заспокоєні.

Мені здається тут багато говорити не варто, достатньо роздивитися фотографії і відео!))

Як на мене, це бульбашкове диво може замінити декілька засобів: зволожуючі маски, пілінги, кислотні очисники. Особливо варто звернути увагу двчатам з чутливою шкірою, коли будь-який механічний вплив може негативно вплинути на шкіру. Бо киснева маска лагідно і приємно очистить шкіру, наситить її киснем, зволожити - і все це БЕЗ жодного шкідливого впливу на неї ❤️‍🔥

Станом на сьогодні це найкраща маска з усіх, що я загалом пробувала. Ніжна, ароматна, ефективна. Ще й з приємним бонусом - масажем для обличчя милими бульбашками-піною))