Hrystja_

Нарешті і я спробувала цей філер…

Нарешті і я спробувала цей філер…

Цей Фішер в мене дуже довго лежав, я навіть про нього встигла забути. Тож цього тижня вирішила, що час настав і треба спробувати.

В мене волосся вибагливе, і я розумію моментально- підходить мені цей продукт чи ні. Я отримала пробник шампуню, він справив дуже класне враження, тому зразу взяла велику банку. А на рахунок філеру в мене трошки упереджене ставлення.

Філер в пластиковій ампулі, її практично неможливо відірвати, потрібно мати ножиці під рукою. Я його змішала 1:1 з водою...рідину додала до рідини і вийшла кремоподібна маса... цікаво було спостерігати за цим ефектом. Нанесла на кінчики, протримала 20 хв під шапочкою, навіть феном прогріла. Запах спочатку мені дуже сподобався, потім, під кінець дня, почав мене досить сильно бентежити.

Що помітила я?

Виробник рекомендує 8-10 сеансів, тоді буде результат. Та мені чомусь здається, що ефект буде рівно стільки, скільки ним користуєшся. Припинеш- і пропаде ефект.

З філером треба "бавитися" значно більше, ніж з маскою. Якщо після маски я можу волосся розчесати без олійки, то після філеру ні.

Волосся виглядало рівним, вкладеним, навіть не треба було вирівнювача. Але не було блиску і гладкості ...навпаки, ніби стало більш сухіше і жорсткіше.

Тепер висновок: 1 доза філеру ~75/78 грн. Потрібно 10. Це 750 грн. Значно бюджетніше і економніше купити маску. Ще і не треба з нею бавитись: відкрила, нанесла, змила.

Після маски (навіть, якщо взяти L'Oréal з боксу), волосся в мене гладеньке і блискуче. Тут такого нема.

Тому я віддаю свій "плюс" на користь маски.

Але, тут теж варто сказати, що цей філер значно кращий від всіх корейських, які в мене були. Тож саме цей факт радує дуже.