Zhukovka

5 причин спробувати цей крем ...

Коли я обирала для себе крем і наткнулась на BİOselect з екстрактом лілії , то одразу зрозуміла, що це саме той...

Екстракт лілії чудово працює з моєю шкірою , помітно освітлює і освіжає обличчя, прибирає сліди постакне , хоч про це і не йдеться в описі, але я бачу результат ! Не буду відкривати всі карти одразу , давайте по порядку 😉

Цей крем поставляється в елегантній матовій скляній баночці об'ємом 50 мл, яка має захисну слюду під кришкою. Таке пакування забезпечує максимальну гігієнічність та збереження всіх корисних властивостей продукту.

Текстура крему і нанесення
Текстура крему приємно кремова, середньої густини. Завдяки своїй консистенції він легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається та не залишає жирного блиску.

Шкіра прекрасно реагує на натуральний склад продукту. З першого нанесення можна відчути м'якість та пружність . Відсутні будь-які ознаки подразнення чи почервоніння, що свідчить про якість і безпечність компонентів крему . Крем не провокує висипань і сприяє збереженню чистих пор.

Властивості екстракту лілії

Екстракт лілії, що входить до складу крему, здатний освітлювати обличчя, надаючи йому свіжий і здоровий вигляд. Крім того, лілія відома своїми антивіковими властивостями, що допомагає у боротьбі з першими ознаками старіння.

Поживні та зволожуючі властивості
Відновлюючий 24-годинний крем має чудові поживні та зволожуючі властивості. Моя шкіра гарно зволожена та доглянута завдяки таким інгредієнтам, як гіалуронова кислота, жожоба, овес, оливкова олія, олія ши (каріте), пантенол та розмарин. Склад багатий, підхід комплексний ) Я таке люблю !

Поради щодо використання

Я застосовую крем переважно на ніч, адже лілія чутлива до сонячних променів. Якщо виходите на вулицю, не забувайте про СПФ ☀️

Нанесіть невелику кількість крему на чисту шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами.

1) Бореться з тмяністю та освітлює шкіру обличчя

2) Чудово живить та зволожує шкіру

3) Має натуральний багатий склад

4) Не провокує висипань

5) Я перевірила на собі ! Працює ❤️

P.S: запам'ятай його 😉

21 червня, 2024
Zhukovka
21 червня, 2024