Фісташка

Бальзам з SPF який став моїм щоденним супутником

Бальзам з SPF який став моїм щоденним супутником

Отже, що ми маємо. Бальзамчик з купою олій у складі і, найголовніше, з SPF. Оскільки зараз літо, то без SPF я на вулицю не виходжу. Також від сонця губи сохнуть і тріскаються. Зазвичай бальзамчики допомагають, але не всі і не від палючого сонця. Тому така малютка з SPF для мене просто знахідка.

Упаковка дуже гарна. Сама коробочка сонячного жовтого кольору, а тюбик білий, мінімалістичний з милим голографічним сонечком. Як на мене, оформлення супер.

Сам тюбик стандартний для такого формату. Кришечка закривається міцно і не дає продукту протікати.

Бальзам досить густий і в'язкий. Наноситься на губи легко. Аромат приємний фруктовий, але ненав'язливий. Також бальзамчик має легкий приємний смак. Не те щоб я його їла, але все ж таки приємно, коли засіб на губах смачний, а не гіркий якийсь (бо і таке було у мене).

Бальзам містить два УФ-фільтри: Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (мені особисто ні про що не говорить, але може ви розбираєтесь 🙂)

Також є багато олій у складі: оливкова олія, абрикосова олія, масло ши.

Хіба не гарно ж звучить?

Користуюсь бальзамом я часто. Кожен день перед виходом з дому і потім протягом дня ще поновлюю. Цей бальзам досить густий і наноситься легко. На губах відчувається приємно, я б сказала, що взагалі не помітно.

Бальзам досить стійкий. За рахунок густої консистенції він не з'їдається швидко і не потребує дуже частого поновлення.

Через тиждень після використання я помітила, що губи стали менше обпікатися сонцем і відповідно менше лущитися та тріскатися. На фото ви бачите губи при першому нанесенні. Там добре видно ранку, і такі я маю весь період спеки (на другому фото губи без засобів через тиждень після початку використання бальзаму). Тобто бальзам не лікує ранки, але дуже добре запобігає їх появі.

Як висновок, я дуже задоволена бальзамом і однозначно рекомендую його.