SomovaFM

Relax moment з масочками від Joko Blend

Relax moment з масочками від Joko Blend
Relax moment з масочками від Joko Blend

Я обожнюю масочки для обличчя, завжди виділяла окремий день під такий релакс, тому це відбувалося не часто. Наразі я зрозуміла, що не потрібно шукати момент для цього, його потрібно створювати самостійно.

З набором масок від Joko Blend релакс може бути в будь яку хвилину, бо не займе у вас багато часу, а шкіра отримає максимум задоволення.

Relax moment з масочками від Joko Blend

В наборі є 5 різноманітних масочок: 2 гідрогелеві, 2 альгінатні та маска з білої клини. В набір також входить тара зі зтручним шпателем для замішування та нанесення масок.

Маска націлена на живлення та відновлення шкіри знімаючи подразнення.

В складі масочка має календулу - яка чудово справляється із запаленнями та засопоює шкіру. Та ретинол, яким я ніколи не користувалась. Проте він знаходиться на передоставнньому місці в переліку, тому гадаю для незвикшої шкіри його вміст в масці самий оптимальний.

Сама маска це порошочок злегка жовтуватого відтінку, без запаху з невеликою кількістю сушених лепистків квітки календули. Виглядає вона дуже гарно.

Висипаю маску в мисочку з набору та додаю теплу воду, як вказано в інструкції. Мені вистачило трохи більше половини пачки, можна було б навіть половину висипати, тому в мене залишилось маски ще на другий раз.

Воду наливаю на око і воно мене підвело, бо здається додала її замало, треба було трохи більше. З додаванням води, вони в ту ж секунду починає густіти та перетворюється в густу кашкову консистенцію. Через замалу кількість води маска взялась завеликими комочками, але це не завадило мені її гарно розподілити на обличчя. Тільки довелося це робити руками, аби було швидше і маска не застигла у мисці.

Маску наношу на чисте сухе обличчя, лягає вона дуже приємно. Взагалі ніяких негадивних відчуттів. Буквально за пару хвилин масочка застигає наче желатин і я виглядаю як квіткова пупирка 😄

По інструкції витримую маску до 25хв та починаю змивати. Хотіла зняти її дуже обережно цілісним шматком, але в мене це не вийшло, маска дуже м'яка і зкомкалась в руках.

З обличчя вона знімається ну дуже легко, не пристає та не стягує його. Лиш треба бути обережним з волоссям, аби вона на нього не потрапляла, бо як раз з нього її потрібно буде вичісувати щіткою. З обличчя змивати маску додатково не потрібно.

Результат: почервоніння на обличчі зменшились, а шкіра виглядає сяючою та зволоженою.

Сама процедура зайняла в мене небагато часу, це можна робити зранку в обід або ввечері після важкого дня, аби зупинити час на декілька хвилин і просто релакснути. З кожним використанням нової масочки буду ділитися із вами своїми враженнями.