Vikulyk

Ідеальний крем для обличчя в літню пору

Крем від Miss Claire-задовольняє всі мої побажання. Він гарно матує шкіру, при цьому вона ніжна і зволожена. Таке комбо буде ідеальним для комбінованої чи жирної шкіри, хоча можливо і іншим типам не хочеться обтяження в спекотні дні.

• Тут доволі стильний і зручний дозатор, який справно працює і виділяє потрібну кількість засобу.
  • Текстура кремчику в міру густа, він не розтікається, але легко розприділяється і вбирається.
  • Відтінок злегка жовтуватий.
  • Запах трав'яний, він легкий та ненав'язливий, під час використання не відчувається.

Давайте зазирнемо в склад і подивимось, які корисності нас там чекають:

Взагалі крем виготовлений на основі мастики, отриманої з фісташкового дерева, завдяки чому він ефективно матує, підвищує еластичність, розгладжує, сприяє зменшенню пор і має себорегулюючі властивості, і мої враження дійсно співпадають з обіцянками виробника!

Тапіока-зволожує і заспокоює шкіру.

Олія виноградних кісточок- має антиоксидантну, капілярозміцнювальну, протизапальну, тонізуючу та омолоджуючу дію

Пантенол- має загоюючі і заспокоюючі властивості.

Оксид цинку- надає антимікробні властивості, він, як антисептик-запобігає утворенню комедонов (чорних крапок) і зменшує продукцію шкірного сала.

Гіалуронат натрію- сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, виявляє високі зволожуючі властивості.

Алое вера- розгладжує зморшки, покращує еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння, нормалізує вироблення шкірного себума.

Вітамін е-ефективний антиоксидант.

Вітамін с-сприяє зменшенню пігментних плям і вирівнює тон шкіри.

Я довго розказую про матуючі і себорогелюючі властивості, але давайте глянемо на показовий приклад.

Перше фото шкіри "до". Жирний блиск уже проявився непогано...

Нанесла крем, навіть, якщо я візьму його забагато, все одно шкіра не буде перевантаженою, він дійсно чудово вбирається.

Останнє фото шкіри-результат "після". Навіть на фото помітно, що жирний блиск зменшився, проте шкіра не суха.

Насправді для мене цей крем, як ковток свіжого повітря, шкірі з ним дуже комфортно. Він миттєво матує її, а також утримує відчуття свіжості. При цьому шкіра в міру зволожена і на дотик, як шовк, вона наповнена і гладенька-це ідеал!

В мене окрім кремчика також є тонер бренду і я вам скажу, що тут не тільки якісна декоративка, а й догляд просто шикарний 😍