Євгенія 👩

Рідке золото для шкіри)

Рідке золото для шкіри)
Рідке золото для шкіри)
Рідке золото для шкіри)
Рідке золото для шкіри)

Всім привіт✌️

Я є фанатом серії "Rose Wine" від Mareve, щодо "Gold Champ", то пробувала тільки скраб та мені щось не дуже підійшов його аромат. Тому, списала жовту лінійку з рахунків, поки не отримала у подарунок міст для тіла "Gold Champ" і зрозумала, що аромат то гарний. Розповідаю більш детально👇

Міст представлений в акуратному флакончику з пластику. Він прозорий, що дозволяє насолоджуватися гарними переливами засобу та стежити за витратою.

Ковпачок знімається, флакон закриває міцно, сам собою не злітає, навіть у сумочці.

Дозатор у вигляді класичного розпилювача. Натискається туго і він не розпорошує, а "плює" засіб невеликою краплею, яку потрібно розподіляти по шкірі. Багатьом дозатор не подобається, а мені, навпаки, він здається комфортним, мені зручніше розподіляти міст руками, ніж "входити" в ароматну хмару🤣. Коротше, справа смаку. Головне, що розпилювач не тече і не забивається у продукт.

Об'єм: 125 мл, витрата економічна.

  • Консистенція рідка, але щільніша, ніж вода. На дотик без жирності, липкості та олійності. Текстура густо усіяна блискітками, вони невагомі і на дотик зовсім невідчутні.
  • Колір блискіток у флаконі золотистий. Проте, на шкірі вони змінють свій відтінок в залежності від освітлення. Вони можуть бути сріблястим, золотим або рожевим. Сяйво виходить делікатним, з космосу його не видно).

В дописі про скраб "Gold Champ" розповідала, що зовсім не відучуваю обіцяних виробником нот - ані маракуйї, ані персика. Я чула в ньому тільки цитруси та трохи малини. Аромат мені здався таким собі...не дуже, особливо якщо порівнювати з "Rose Wine". Детальний допис про скраб тут: https://club.makeup.com.ua/post/15765/.

Коли виграла у конкурсі міст "Gold Champ", то на 99% була впевнена, що він поїде до моєї подружки, але міст залишився тішити мене, бо його аромат відчутно відрізняється від того, що я чула у скрабі. Він виявився класним😳.

Одразу після розпилення в ніс б'є різкий запах спирту, на щастя він дуже швидко йде, протягом хвилини, тому ніяких спиртових нот не залишається.

Далі, я відчуваю нотки переспілих груші та персику, трошки тропічної солодкості та ягідної соковитості. Також відчуваю легкий квітковий аромат та виразну медово-ванільну, теплу нотку, тут хочеться відзначити, що вона помірна та не душить.

Аромат в міру насичений, він не душить та не провокує головиний біль. На шкірі лежить дуже легко, шлейф в нього короткий).

Стійкість близько 3-4 годин, що дуже непогано, як для місту).

Міст гарно розподіляється, приємно ковзає по шкірі та не викликає жодних неприємних реакцій.

Вбирається протягом кількох секунд, не залишає на шкірі відчуття липкості, жирності та ефекту плівки.

Блискітки дрібні, за рахунок чого сяйво виходить дуже красивим та делікатним. Особливо гарно шкіра сяє на сонечку.

Міст не залишає жодних плям на одязі.

Наявність феромонів у місті я не сприймаю всерйоз, як і загалом концепцію феромонів). Проте, якщо для вас це важливо, то відповідаю - більшої уваги з боку чоловіків не стало😅. Мій чоловік сказав: "прикольно сяє, пахне фруктами", ото й вся увага😅.

  • Легка, невагома консистенція.
  • Чудовий, дуже приємний аромат з доволі непоганою стійкістю, як для місту).
  • Гарне, делікатне сяйво. За рахунок чого, шкіра виглядає більш гладенькою.
  • Базове зволоження та пом'якшення шкіри.
  • Комфортний у використанні, доволі мініатюрний, тому його зручно брати з собою). Ну подобається мені, що він "плюється", що ж ви мені зробите).

В цілому, дуже класний, бюджетний міст, справжня знахідка для літа. Цей міст змінив моє ставлення до лінійки "Gold Champ", тепер хочется ще щось спробувати). Однозначно раджу💛

Ще місяць тому я б без роздумів сказала, що рожевий, але тепер вважаю, що обидва варіанти класні на літо).

Вони відрізняються лише ароматом та кольором у флакончику. Текстура, делікатне сяйво, дія на шкіру, стійкість - все однакове).

"Rose Wine" для мене більш легкий, дівочий. У ньому переважають ягідно-квіткові нотки. Він хоч і солодкий, але досить освіжаючий).

*Більш детально про нього розповідала тут: https://club.makeup.com.ua/post/40533/

"Gold Champ" більш складний, глибокий та насичений. У ньому домінують переспілі фрукти та ваніль). В ньому більше солодкості, ніж свіжості, але він не душить).

Ідеальним буде взяти одразу 2, тим паче, що у Mareve постійно знижки та акції 👌

Дякую за увагу💛