Ya Yana

Це дуже легко!

Це дуже легко!

Бренд Mermade випустив місти для тіла. Здається, аромати не нові, і вони також подані у форматі парфумів, гелів для душу та інших продуктів. Але, звернула увагу я саме на місти, бо шукала щось таке освіжаюче та легке.

То ж я придбала Hi-Hey-Holiday.

"П'янкий світанок на музичному фестивалі в обіймах друзів та улюблених треків..." — саме ці слова потрапили у серденько.

Я зростала на інді-музиці та мріях про Коачеллу, звичайно гачок спрацював. А що ж чекало мене далі?

Цей аромат максимально про літо. Він такий фруктовий та гучний (приблизно, як музика на фестивалі🤟). Я чую маракую тут дуже яскраво, а ще соковиті персики та грушу. Далі з'являється ягідна кислинка, скоріш за все це малина.

Душності і приторності я не знайшла, але освіжаючим його не назвеш. Ваніль у шлейфі дає легку солодкість, але вона дуууже обережна.

Щодо стійкості, то, як для міста, вона є. Годинки 2 відчуваю аромат на тілі, і трошки довше на одязі.

Але це той варіант, коли посеред прогулянки під сонечком хочеться трохи освіжитися та додати собі настрою. Для тих, хто шукає більшу стійкість, можна спробувати парфуми з такою ж назвою.

Кожен раз, коли я пишу про аромати, я додаю коментар своєї подруги, яка знається на цьому ❤️ (ви просто не уявляєте, скільки раз я прохала її почати вести блог, бо її розповіді про парфуми можна слухати годинами). Так от, вона сказала: Ян, це ж Kirke. Для когось це плюс, для когось мінус, але я не могла не додати цю круту підказку. Одразу знатимете — ваше, чи ні.

Флакон мені подобається своєю компактністю і розпилювач створює круту хмаринку аромату. Зручно носити в сумочці.

Легке зволоження та свіжість теж відчувається. В умовах цієї спеки — не довго, але приємно.

Моя молодша сестра вже вподобала міст, тому він тепер її, а я певно спробую інші аромати серії. Цей дуже про літо, фрукти, сонячні дні, але — не про мене.

А ви вже затестили місти від Mermade?