Yustal

Бальзам для губ сонцезахисний вологостійкий Jole Lip Balm SPF 50

Бальзам для губ сонцезахисний вологостійкий Jole Lip Balm SPF 50

Якість косметики від українського бренду Jole мене приємно вразила і я наважилась спробувати сонцезахисний бальзам для губ від них. До цього я не використовувала сонцезахисні бальзами для губ, переживаючи щодо їх впливу на здоров’я, однак, Вікторія, косметолог бренду Jole, переконала мене в тому, що їх бальзам абсолютно безпечний.

Сонцезахисний бальзам для губ Jole містить ефективні та безпечні сонцезахисні фільтри нового покоління широкого спектра дії: Univul A+ (UVA I, UVA II), Univul MC80 (UVB).

Бальзам для губ сонцезахисний вологостійкий Jole Lip Balm SPF 50
Бальзам для губ сонцезахисний вологостійкий Jole Lip Balm SPF 50

Склад бальзаму короткий:

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Beeswax, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tocopherol, Squalane, Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Mica, Titanium Dioxide, Silica, Iron Oxides.

Окрім сонцезахисних фільтрів у складі є олія виноградної кісточки, бджолиний віск, вітамін Е, сквалан та олія насіння конопель. Є міка, слюда, яка в декоративній косметиці надає сяйва, але помітного сяйва я під час використання не бачу.

Виробник радить наносити бальзам на сухі губи кожні 2-3 години або після прийому їжі.

Об’єм дуже великий як для бальзаму для губ, 12,5 грамів, в три рази більше ніж зазвичай.

Бальзам було запаяно у захисну плівку.

Мої враження:

Тієї кількості, що на зубочистці мені вистачило для свотчу на руці та щоб щедро намастити власні губи. Бальзам твердий, швидко тане при контакті зі шкірою, приємно пахне полуничною цукеркою, запах відчувається як наближений до натурального. Я не відчуваю ніякого вираженого присмаку, бальзам лишає губи добре зволоженими, поверх нього гарно лягає олівець для губ, помадами я зараз не користуюсь, але думаю, помада теж лягла б добре, Після нанесення на губах він спершу жирненько блищить, а з часом вбирається, бальзам наче фіксується на губах, тобто якщо просто попити кави, він ще лишається на губах. Для свотчу я набирала його зубочисткою, а для нанесення зазвичай набираю краєм нігтя, можна набирати на кінчик пальця — бальзам тане від дотику, а вже з пальця наносити на губи, але мені подобається брати побільше, тим паче, що його так багато!

Користуватись сонцезахисним вологостійким бальзамом для губ Jole Lip Balm SPF 50 приємно і корисно, він захищає від сонячного випромінювання, містить антиоксиданти, та гарно зволожує губи.