Фісташка

Економний та ефективний догляд за кутикулою з ремувером від Shelly

Економний та ефективний догляд за кутикулою з ремувером від Shelly

Я вже пробувала один дуже цікавий продукт від цього бренду - рукавички для манікюру. Можете почитати ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/39625/

Ремуверами я теж користувалася раніше, але перестала, бо вони не давали мені результату. В основному брала недорогі засоби, можливо, якби взяла щось дорожче, то мала б іншу думку. Цей ремувер теж має дуже приємну ціну, але зі своєю задачею справляється краще.

Економний та ефективний догляд за кутикулою з ремувером від Shelly

Засіб знаходиться в маленькій баночці об'ємом 30 мл. Спочатку подумала, що мало, але розхід у ремувера дуже економний. Думаю, що вистачить надовго.

Баночка має зручний носик-дозатор. З нього витікає одна крапелька за раз. Цього вистачає якраз на мізинчик, а на інші пальчики треба по дві крапельки. Дозувати і наносити зручно.

За текстурою він рідкий, як водичка, але після нанесення на пальчик крапелька тримає форму і легко розподіляється по нігтику. Я звикла більше до гелевих ремуверів, але ця форма також дуже зручна.

Я наношу засіб на зону кутикули і залишаю на якусь хвилинку-дві. Потім апельсиновою паличкою починаю відсувати кутикулу і забирати залишки засобу. А далі, залежно від запущеності кутикули, я або так і залишаю, або відрізаю кутикулу ножичками. Після засобу вона розм'якшена і зрізається легко. Також засіб допомагає розм'якшити якісь плівочки тощо під кутикулою і легко вичистити цю область.

Ну і, звичайно ж, гарно зачищена зона кутикули - запорука довгострокового манікюру.

На мою думку, співвідношення ціна-якість у засобу чудове.