Yuriivna

Сироватка,від якої Ви побачите ефект|Cos De BAHA

Сироватка,від якої Ви побачите ефект|Cos De BAHA
Сироватка,від якої Ви побачите ефект|Cos De BAHA

Cos de BAHA має різні сироватки,які можуть вирішити певні недоліки шкіри,я зупинилася поки що на молочній кислоті,на час покупки бажаної сироватки з саліциловою кислотою не було у наявності.Я також маю на тестуванні ще петидний крем від цієї фірми та пептидну сироватку,але про ці засоби напишу окремі дописи.

Сироватка йде у пляшці,яка візуально є скляною,проте насправді пляшка не скляна,а пластмасова,при необережних рухах,коли вона буде падати,неодмінно скажу "дякую" за саме таке пакування,бо це збереже пляшку абсолютно цілою.Сама піпетка виконана вже зі скла,вона добре набирає засіб.Також на пляшці була захисна плівка,це великий плюс.

Сироватка має у складі:

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lactic Acid, Propanediol, Sodium Citrate, 1,2-Hexa nediol, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Momordica Charantia Fruit Extract, Leontopodium Alpinum Extract

Основні складові:

Алое - сприяє заспокоєння шкіри та знімає подразнення

Молочна кислота основна складова - 12.5 відсотків-освітлює пігментацію,пост-акне.Розгладжує дрібні зморшки,кислота знаходиться на другому місці у складі.Слід провести патч - тест перед використанням сироватки.Засіб також покращує та вирівнює колір та тон шкіри,підвищує еластичність.

Аргінін - амінокислота,яка є обов'язковим компонентом колагену шкіри.

Camellia Sinensis - неферментований зелений чай.Містить у собі вітамін C,залізо так мікроелементи.

Бузина чорна - допомагає у догляді за жирною та проблемною шкірою.

Momordica Charantia Fruit Extract - допомагає у освітленні пігментації та пост-акне,також містить вітаміни С та А.

Leontopodium Alpinum Extract - трав'яниста рослина,яка пом'якшує та зволожує шкіру.

Склад мене приємно вразив насправді,на час покупки на цей засіб була ще й гарна знижка.

Колір сироватки-прозорий,без домішок.

Консистенція не густа,є певна в'язкість,рівномірно наноситься на шкіру.

Після нанесення,якщо є будь-які висипи на обличчя,я відчула печіння,саме там де були запалення,печіння некомфортне,проте за хвилину зникає повністю.Проте саме приємне те, що наступного дня запаленні елементи підсушуються та з часом зникають,не залишаючи після себе плям. Також обережно треба наносити саме у зоні губ,якщо потрапити на контур губ,також можливе печіння,яке зникає.

Після нанесення липкості я не помітила,я одразу закриває сироватку кремом,від цієї ж фірми,або маю ще інший крем,який не конфліктує з Cos de BAHA.

Сироватку з молочною кислотою я застосовувала у вечірньому догляді,після двоетапного очищення та тонізації,засіб наносила на вологе обличчя,я завжди наношу сироватку на вологу шкіру.

На ранок обов'язково застосовувала сонцезахисний крем з позначкою 50+

Сироваткою я користувалась не одразу кожного вечора,а лише поступово додавала її до вечірнього догляду,так як аналізувала як шкіра реагує,чи немає негативної реакції,але негативної реакції не було,окрім печіння,яке було відчутним на загальних елементах,яке повторюсь знову ж таки після 1-2 хвилин зникало,я розуміла,що засіб працює,тому що результат не змусив себе чекати.Результат після виявився для мене чудовим:тон шкіри вирівнявся,пори стали чистішими, та T-зона обличчя перестала блищати навіть у шалену спеку,пост-акне стають світлішими,проте ще є над чим працювати.

Особисто я,помітила ефект після користування сироваткою та з'явилося бажання протестувати ще інші сироватки.