Елена

Burberry Her Elixir de Parfum

Burberry Her Elixir de Parfum

Вітаю 👋🏻

Сьогодні поговоримо про парфум Burberry Her Elixir de Parfum. Його я отримала в якості подарунка від Мейкап Клубу, за що велика дяка 🫶 Та писати про нього я ненаважувалась дуже довго. Бо відносини з цим парфумом склалися токсичні )) Але давайте почнемо з початку.

В мене мініатюра аромату (10 мл). Флакон з непрозорого скла, фарбований, має розпилювач. Дуууже зручний формат! Щодо форм-фактору нарікань взагалі ніяких.

Burberry Her Elixir de Parfum

Тип аромату: гурманські, фруктові
Початкова нота: Ожина, Полуниця
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал

Коли я тестувала парфум взимку, то відчувала лише лікарню з йодом та бинтами 🙈 А так хотілося знайти вершки з ягодами. Але... але. У своєму составі парфум має один із компонентів, який входить у... Думаю, ви вже здогадалися ) Baccarat Rouge 540. Ні, Her Elixir de Parfum не буде копією, або дуже схожим. Проте, деякі компоненти повторюються. Тому, комусь льодяники, а комусь лікарня... Прийшлося відкласти парфум до кращих часів.

Рука потягнулася до нього вже влітку. І, о диво! Парфум змінився. На старті я все одно відчуваю йод, та він не такий активний, наче знаходиться на другому плані. А на першому я відчуваю ягідний йогурт. Добре відчуваю солодку полуницю, наче залиту вершками. О, так це красиво, подумала я. Парфум доволі активний, густий, шлейфовий. Стійкість 6++. Та в спеку може бути трохи задушливим. Тут вже на поціновувача. Я залишу його на літні вечори та просто теплу погоду.