Дарина🦉

Три засоби які діють!

Три засоби які діють!
Три засоби які діють!

З чим мені не пощастило, так це з нігтями, а ні з довжиною, а ні з формою. Тому, я ще зі школи робила собі акрилові нігті (це був такий жах, як же погано тоді це робили!), а потім все життя ходила з гель лаком. І от я вже другий рік, без гелю, та досі лікую свої нігті. Точніше не нігті, а папір, такі вони тоненьки, і відпустити довжину це, щось з фантастики для мене!

Сьогодня ділюсь трима засобами, які дали дуже крутий ефект, менше чим за три тижня!

  1. Суха олія для кутикули "Голографічна" Shelly - це моя знахідна, допис про неї робила тут - https://club.makeup.com.ua/post/29502/ . Використовую один раз на день! Вона дуже зволожує шкіру, а головне, гарно впливає на нігті, вони суттєво зміцнилися.
  2. Інтенсивне відновлення для нігтів Colour Intense - допис про нього https://club.makeup.com.ua/post/37712/ , поперше це дуже гарний та приємний відтінок, а по друге, він гарно укріплює нігті. Цей лак використовую один раз на три дні.
  3. Комплекс вітамінів для краси та здоров'я Zest Beauty Hair Nails Skin - вітамінний комплекс потрійної сили для краси шкіри, нігтів і волосся. Він містить 31 активний компонент: вітаміни групи В, магній, цинк, залізо, фолієву кислоту, біотин, вітамін D, хром тощо.

Особливості комплексу вітамінів від бренду Zest:

- стимулює синтез колагенових волокон;
- активізує процеси регенерації;
- підвищує еластичність і пружність епідермісу;
- покращує колір шкіри;
- бореться з вільними радикалами та уповільнює появу вікових змін;
- зміцнює волосся, робить його шовковистим і блискучим;
- бореться з ламкістю нігтів;
- покращує кровообіг;
- підсилює імунітет;
- допомагає подолати стрес, знімає психоемоційну напругу та усуває відчуття втоми.

Склад:

Наповнювач очищена соняшникова олія, згущувач желатин, тирозин, зволожувач гліцерин, важкий оксид магнію (магній 60%), емульгатори: софтисан (тригліцериди) (Е-471), соняшниковий лецитин (Е-322); аскорбінова кислота (вітамін С), помідор (Solonum lycopersicum L.) (лікопен 6%), глазуруючий агент жовтий бджолиний віск (Е-901), DL-альфа-токоферолу ацетат (Vitamin E 67%). ) (лікопен 6%), глазурувальний агент жовтий бджолиний віск (Е-901), DL-альфа-токоферолу ацетат (Vitamin E 67%), екстракт моркви, моногідрат сульфату (II) (залізо 32,80%), D-пантотенат кальцію (вітамін В5 92%), N-ацетил-L-цистеїн, порошок листя зеленого чаю (СамеІІіа sinensis L. ) (поліфеноли 50%, катехіни, галлат епігаллокатехін кофеїн), бета-каротин 30% у соняшниковій олії, оксид цинку (цинк 78%), нікотинамід (вітамін В3), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6 81, 9%), барвник/антиспікальний агент Candurin® червоний блиск (Е-1 Е-555), екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera) (проантоціанідини 95%), тіаміну мононітрат (вітамін В1 86, 29%), ціанокобаламін 0,1% у мальтодекстрині (вітамін В12 0,1%), коензим Q10, риб вітамін В2), моногідрат сульфату міді (II) (мідь 35,78%), моногідрат сульфату марганцю (II) (марганець 32%), барвник черевний оксид заліза (Е-172), піколінат хрому (хром 12,3%), фолієва кислота (вітамін В9), селеніт натрію (селен 45%), йодид калію (йод 76,4%), біотин (вітамін В8), вітамін D3.

В упаковці 30 шт (два блестера). Упаковані в картону коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Дуже зручно брати з собою.

Самі вітаміни доволі великі, насичено мідного кольору. Без аромату та смаку.

Я приймаю 1 шт на добу. І навіть такі добавки, перед вживанням, я раджусь зі своїм лікарем!

Менш ніж за три тижні, виявилось, що мене є нігті! Для мене це довгі нігті ( фото в каруселі), бо зазвичай це "пеньки"! Ногтьова пластила виглядає набагато краще. Нігті міцні (я не зламала жодного!), колір нігтів мене влаштовує!

Тож ці три засоби, на мені спрацювали на всі 100!

Щодо вітамінів, на волоссі, я результата, ще не побачила (воно в мене і так було блискуче).

Шкіра - мені подобається наразі ефект, колір обличчя набагато краще, і шкіра чиста, але тут більше про догляд, я дуже багато приділяю увагу догляду, бо шкіра в мене дуже проблемна. Але зараз в мене не має висипань, і це дуже радує!

Три засоби які діють!
Три засоби які діють!
Три засоби які діють!
Три засоби які діють!
Три засоби які діють!

Ось так я дізналась, що маю нігті!

На фото різниця 3 тижня.

Всім дякую 🦉